michelfiko1
profili

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    ne zaman saat gece yarısına yaklaşsa bu başlık öne çıkıyor. çünkü sanırım yalnız olduğunuzu, hayatta hiçbir şeyi başaramadığınızı, gerçek hayatta bir insana merhaba diyecek öz güveninizi en son çocukken yaşadığınız bayram selamlaşmalarında bıraktığınızı tam bu saatlerde anlıyorsunuz.
    eve dönüyorsunuz, belki sevmediğiniz eşiniz var yanınızda, belki hala ailenizle yaşıyorsunuz, belki de tek başınıza kanepede oturuyorsunuz. konuşacak kimseniz yok, arkadaşınız yok gerçek hayatta size değer veren sohbet edecek ya da sizinle sevişecek tek bir insan tanımıyorsunuz.
    bu başlığa getiriyor bu durum sizi, heyecanla mesaj gelmesini bekliyorsunuz. acıyorum size ama aşağılamak için demiyorum bunu gerçekten acıyorum, üzülüyorum.
    amacınızı bir örtü ile kapamak için, kitaplardan konuşalım diyor kiminiz kiminiz burç kiminiz ise sinema ya da bilim arada en azından ne istediğini bilen ve neden burada olduğundan utanmayanlar var, siz örtünün altından yazanlar onlardan daha utanılacak haldesiniz. edebiyat bilginiz, kafka'dan sinema bilginiz tarantino'dan bilim bilginiz tesla'nın yenen hakkından öte geçmeyecek onedio devşirmesi, elinizde avucunuzda ne varsa sevişebilmek için döküyorsunuz. gece eliniz ve avucunuzda kalan tek şey erekte olmuş küçük kahramanınız ya da ıslanmaya yüz tutmuş hayattaki tek sermayeniniz olan bir gedik ile tek başınıza gözlerinizi kapatıp hayallere dalıyorsunuz.
    çıkın biraz hava alın, bir kaç insanla tanışın. korkmayın insanlar dışarıda da iletişim kuruyor.