asenov3
profili

  • kaşar sucuk salamın sofrada lüks sayıldığı yıllar

    tavuk kıkırdak ve bilimum sakatat dolu sucukları, sosisleri, içinde süt olmayan, süt tozu ve nisastadan yapılma kaşar peynirini tükete tükete adamlar zamanla aktrole dönüşüyor, bir de utanmadan gelip burada savunma yapıyor. beyin iyice pelte olmuş.

    senin ben vicdanını sikeyim. olm yazsana eski kars kaşarı veya iyi markaların daha füme sosisini en son ne zaman alabildin, sikik. burada ulaşamadığın bu ürünleri bizi kıskanıyor diye bokladığın gavur günlük tüketiyor.

  • alexander sörloth

    adam tank gibi. gollerinin yanında asistleri de cift haneye yaklaşmış.

    kendine balon diyen kamili de, sırtına aldığı galatasaray defans oyuncusu ile gol atarak göt etmiştir. adamın götü acıyınca da gelmiş buraya "yeni nesil diagne" demiş, utanmadan gollerinin üçte biri penaltıdan olan diagne ile karşılaştırmış.

    dostum futbol olmamış sende be, curling var, artistik patinaj var vs, onları dene istersen.

  • ekrem imamoğlu

    adama karşı yürütülen kara propaganda çok komik değil mi sizce de??

    adam cumhurbaşkanından, trolüne kadar tüm iktidarın ayarlarıyla oynadı. yapılan kara propaganda ile aktroller adama sekiz yüz bin fark attırdı, bu aptalca suçlamalarla adamı cumhurbaşkanı da yapacaklar.

    bir de aklıma gelen diğer nokta, su zammını belediye meclisinde akpliler durdurdu diyorlardı, iett zammını niye akp iptal etmedi?