cirkinbocuk4
profili

  • müge anlı ile tatlı sert

    fikri amca köyden programa yeni ışınlanmis gibi birden fırladı.

    benim köyüm güzeell, insanı güüzeelll, muhtaarrımmm, belediye baskanımmm, icisleri bakanımmmm, jandarmam, komutanım hepsi yanımdaydı.

    madem hepsi yanındaydı, karın nerde amca? o kadar insan/mevki bi kadının hayatını koruyamadınız mı? cesedinini bile bulamadın/bulamadınız 50 yıllık karının daha.

    bi de baglananlar yalan söylüyor diyor.
    tabi insanlar isi gücü bıraktı, sizin bi ögünde 6 ekmekle beslenen, dayak arsızı, iki ay aynı kıyafeti giyen sapıgınıza hayran.

    fikri gibiler besliyor bu sapıkları. karısının ceseti bile daha bulunmadı "icisleri bahaaanımmm, muhtarımmmmm" diyor adam.

  • askere gitmeyi reddetmek

    askerlik vatan borcu deniyor... "nedir bu vatan borcu?" devlet ne verdi bu genclere ki borclu bu genc insanlar??? devlet maddi manevi ne saglamis bu mecburi askere gönderdigi cocuklara.. hic... o zaman bu cocuklarin devlete borcu yok. aksine bu pis iktidardan alacaklari var.

  • 40 yaşında olup 25 yaşında gösteren insan

    yazanlarin %80 i benim, buyrun benim, aa karım, ahh bu benim kocisim.... vs vb yazmis. insanların dis görünüsleri tanistigimiz ilk bikac dakika icin etkendir.
    sonrasinda insanı karakteri güzellestirir/ cirkinlestirir; genc gösterir/ olgun gösterir... nasil göründügümüzü hareketlerimiz, karakterimiz belirler. bu durumda 40 yasindayken 25 gösterdigini azimle göze sokarsan, beenimm beeniimm diye kendini parcalarsan evet o sensin ıq olarak, hatta 17 yasindasin. görüntüleriyle övünüyor insanlar, nasıl acınası bi durumdasınız hic mi sevilmediniz ya

  • 7 haziran 2015 genel seçimleri

    "avrupada mis gibi bir yaşam sürüp
    akp' ye oy vererek
    bizim daha çok boka batmamiza
    katkı sağlayan
    tüm gurbetçilerin aq"