strangemal5
profili

  • umrecilere tepki gösterenlerin kötü niyetli olması

    ab ve çin’den gelenlerin ülkeye alınmaması için onlarca başlık açıldı, binlerce girdi girildi.

    umreciler risk taşıyor ve yüksek oranda. umarım ölürler, demiyoruz. 2 hafta beklesinler diyoruz, kendinizi değersiz görmeniz anlaşılır çünkü öylesiniz.

    ancak sevabı, allah’ı bu kadar düşünüp, buna rağmen gidiyorsanız; insanları öldürebilecek hastalığı bulaştırmamak için gerekli tedbirleri siz almalısınız.

    hak yemek, dolaylı olarak öldürmek, ölüme sebebiyet vermek, hasta etmek vs... gibi fiilleri işlemiş olmamak için tedbir alınmalı.

  • 5 şubat 2020 imamoğlu tweet'i

    bakanların şeyhlerle gezmesini diyor.
    çocuk tecavüzcülerine bir kereden bir şey olmaz deyip aklamaya çalışanları diyor. devlet adamlarının devlet adamlığı yapması gerektiğini diyor. türkiye cumhuriyeti vatandaşlarının vergilerinin ite, tecavüzcüye gitmemesi gerektiğini söylüyor.. ülke elden gitmeden diyor!

    neyi anlamadın?

    edit: terör örgütü liderlerinin mektubunu okutan, trt gibi bir kanala çıkaran, zamanında(2007) askerin operasyon yapma yetkisini alıp valilere devreden, fetöyle gezen kişileri destekleyenler bahsetmesin örgütten.

  • binlerce şeyhin akut köpeği kadar faydası yok

    bu karşılaştırma köpeğe hakaret!

    son 2 senedir tecavüz haberlerini okumaktan yorulmadınız mi? yüzlerce çocuğun geleceğini kararttılar... ve sadece bizim bildiğimiz!
    tecavüz etmediklerine şükrettiğimizden, değil akut köpeği... herhangi bir canlı kadar faydası yok.

    tamamı, tekrarlıyorum tamamı! malvarlığını nasıl elde ettiğini açıklayamıyor... bunlar sizin vergilerinizle geçiniyor, ama köpek öyle mi? köpeğe hakaret!

  • türkiye'yi cahillikten kurtarmak için öneriler

    bu ülke cahil değil, hırsızlığı ve kolay yoldan kazanmayı seviyor. dinciliği de seviyor, tamamen eğitilmez bir güruh. dindarlık demedim.
    artık mezar paraları da tükendiğine göre, ülke diye bir şey kalmadı. o yüzden kurtulamaz. ülke tamamen vicdan yoksunu insanlardan oluşuyor.

    çocuk tecavüzlerine sesini çıkarmayan aksine onları aklamaya çalışan, onlarca intihara bahane bulan, en kötüsü kendisi için fayda sağlamayan bir toplum düzelemez..

    emval-i metruke

  • imamoğlu'nun karısının çocuk yaratması

    önemli edit: (bkz: hindistan’da yaşanan çete saldırısı) bir el atarsanız, sevinirim!

    anlamadınız mı? gerizekalıya anlatır gibi anlatmış halbuki. türkiye’deki erkek egemen toplumu anlatıyor; her sene onlarca kadın öldürülüyor, yetmiyor, tecavüz ediliyor, şiddete maruz kalıyor ya ondan bahsediyor.
    işe girdiği zaman(bkz: yollu) deniliyordu eskiden, onu vurguluyor. daha eskilere gidersek 4 kadınla evlenmenin hak olduğu döneme “hayırdır” diyor.

    buradan da anlamadıysanız, yaratıcınızla başbaşa kalın. başınıza baş verebilir belki..