shura4
profili

  • beyaz tenin çekici gelme nedeni

    "...pek beyaz geldin bana,
    konakta mi buyudun?
    oy oy emine!!..."
    * repliginden de anlasilacagi uzere, en azindan bizim memlekette beyaz ten "guneste kavrulmani gerektirmeyen" bir statu demektir. kole, isci, amele vs. degilsindir.

  • masterchef türkiye 2023 all-star

    barış önce kıvanç abisine, şimdi sergene, elenmezse metin winnera yanlama işini atlamamış. yemek yapmak hariç herşeyi deniyor. kac hafta bunu surdurerek orada kalacagini dusunuyor merak ediyorum.
    yemeği de metin ile birlikte yapıyor ki nasılsa adam usta, yemek kazanır, adı kazanan tabak diye yazilir, kazanmazsa metini yazarlar fırsat bu fırsat. kendisi arada kaynar.
    yemek yapmadığı gibi boş boş konuşup millete salça oluyor bir de. bugun gidip, alicanin olmus yemeginin basinda yine bos bos konusup cift tadim yaptirdi cocuga te allahim.
    oradaki en zeki adamlardan biri olan kivanc barisin ne oldugunu anladi, adam "duelloda barisla yarismak istemiyorum" diyor, bu hala artistlik pesinde. olum, kivanc seni "elemek" istemiyor anlamiyor musun?! yemek falan yapamadigini biliyor, "git baskasina yenil ve oyle potaya git" diyor. mumkunse git artik. sinir bozuyorsun.

  • arzum onan mehmet aslantuğ çifti

    bazı bebeler gerçeği hissetmiş gibi söylemiş. demek ki konuyu bilmesen de bir tuhaflık olduğunu hissediyorsun arkadaş! aferin bebeler!
    bebeler diyorum çünkü onlar bilmezler. bu insanların evliliğiyle yaşıtlar neredeyse.
    sözlüğün babaanneleri aydınlatsın sizi kuzum.
    şimdi efenim olay şu;
    aslantuğ'un asıl aşkı o zamanların en popüler mankeni parlayan yıldızı merve ildenizdi. baya fırtınalı bir aşktı bu. merveye herkes hayran. sonra ne olduysa bir anda aslantuğu bırakıp, yaşça kendisinden küçük, yapyakışıklı hemi de doktor olan manken gibi, cillop gibi, efendi, cool (allahım daha nasıl anlatayım) bir adam olan serdar önalla evlenip herşeyleri bırakıp bodruma yerleşti merve.

    yani ben de olsam öyle yapardım mehmetçim kusura bakma. derin derin uzaklara bakıp, gözleri kısarak poz kesip serenat yapmak da bi yere kadar yani.
    sonra efenim aslantuğ bu şoku atlatamadı. ya da kabullenemedi bilmiyorum. pat küt gidip o sene güzellik yarışmasında birinci olan ve güzelliğiyle, naifliğiyle, ışıltılı gözleriyle adı manşetlerden inmeyen arzum onan'ı nasıl kandırdıysa hızlıca evlendiler. ben o zamanlar küçüktüm :p ama gazete yazılarını hatırlıyorum. hafızamda tuttuğum gereksiz bilgilere bak. asddsfgghah

    merveye inat türkiyenin en güzel kızıyla evlenip nispet yaptı diye çok konuşulmuştu o zamanlar..
    medya, efendi adam, masum kız aşkını çabuk benimsedi. ıdeal çift etiketini de yapıştırınca, bu insanlar da bu rolü oynamak zorunda mı kaldı nedir? uzadı da uzadı. aslantuğ asıl merveyi seviyo.. boşanırlar yakında... vs. dedikolarına inat arzum onan da hırs yaptı belki de. kimbilir..
    dile kolay 27 yıl!!! geçti gitti ömürlerinden.
    ulan sırf üzerlerine yapışan etiket yüzünden ayrılamadılar bu insanlar. hep ideal çift rolü yaptılar sizin yüzünüzden be!!!
    ülkenin geldiği durum, koyverme ruh hali onlara da sirayet etmiş olmalı ki yeter bu kadar dediler.
    aşkı gözlerinde hiç görmemiştim..
    belki de asıl hikayeyi bildiğimden.
    el ele tutuşup boşanmaları da işte bu etiketin son göreviydi.
    ikisine de geçmiş olsun.
    bazen ne yapsan olmaz.
    öyle işte..

    (ekşi sözlük magazin servisi bildirdi)

    sonra 40lık teyzelerin ekşi sözlükte işi ne diyorsunuz. aha da bunun için! *

  • masterchef türkiye

    şu güzideyle ilgili anlatacaklarım vardı, bugünkü saçmalığa denk geldi.

    instada ilk başlarda eklemiştim, beğeniyordum kendisini. hikayeleri falan izliyordum. takipçi sayısı azken; görümcemin havalı yürüyüşü.. gocamın hediyesi.. ani gelen misafire ikram (bildiğin hamur kızartma- şekersiz lokma yaptığı) vs. varoşluk içeren fotoları vardı, takipçisi artınca uçurdu hepsini. birden pek bi elit, pek bi şef oldu. aniden eve gelene hamur! kızartan şef adayından bahsediyoruz..

    neyse konumuz bu değil.
    takipteyim kendisini, ne kadar minnoş ya diyorum. ne kadar doğal. giydiklerini bile paylaşıyor. lcw den aldım diyor, halkım ben yani diyor. gocunmuyor. yatılı yardımcım yok diyor. zaten biz bu evi oturmak için değil, yatırım için aldık diyor. iki odasını kullanıyoruz valla diyor. hep açıklama, hep bi savunma hali.

    sonracıma "arkadaşlar çok sordunuz, tuniğimi şurdan aldım, "pantolon burdan" diye kendisine sorulan sorulara içtenlikle cevap vermeye devam ediyor. reklam için para almadan.. öyle diyor. canım ya başkası olsa bedava söylemez, nasıl yardım ediyor etrafındakilere diyorum.
    insta takipçisi durur mu, saldırıyorlar. herşeyi soruyorlar. birden diyorki "iki tekstil firmam var" e hani estetisyendin? yoo diyor aslında peyzaj okudum. ama tekstille uğraşıyorum. araya sıkıştırdığı ürünler kendi markasının ürünleriymiş meğer. programda giydikleri. iyi güzel..

    sonra yetmiyor, "cildine ne sürdün" diye soranlara kullandığı ürünü uzun uzun anlattığı hikayeye denk geliyorum. iyi ki denk gelmişim. ürünü anlatışı, bu markanın ürünlerini çok sevdiğini anlattığı. öve öve bitiremiyor. merak edip sipariş veriyorum, eh işte. ortalama bi bakım ampulu işte. ama takipçi durur mu. soruyorlar "güzide reklam için kaç para aldın?! "bak gerçekten işe yarıyor mu, reklam mı?"
    "kesinlikle reklam için bi ücret almıyorum, kendi kullandığım ürün, tavsiye ederim" diyor güzide kızımız.
    izliyorum ben bunu kulaklarımla duyuyorum.
    ve bomba; haftalar sonra yeni bi hikaye ekliyor "arkadaşlar ben reklam için paylaşmıyorum herhangi bir ücret almıyorum demiştim, evet almıyorum çünkü ben kozmetik şirketinin kar ortağıyım! ahhaahhhh. çok komiksin güzide.

    korkarım master şef programının telif hakkını da almışsındır güzide!
    ikiyüzlüsün güzide..
    tıpkı kendi taifen gibi. size güvenen inanan insan aldanır. net. bunu bi kere daha gösterdiğin için teşekkür ederiz.
    sen kim master şef olmak kim allah aşkına?
    gözümüz görmüyor mu sence?!

    şimdi git parayla, torpille sana verecekleri ödülü al güzide. sizin gibi sahtekarlara bu yakışır.

    bu saçmalığa uyan şeflere de yazıklar olsun.
    şimdi programınızı alıp s.ktirp gidebilirsiniz.