rap more than words6
profili

  • toplam covid-19 vaka sayısının 1.748.567 olması

    nerede o günlük vaka 2-3 binlere fahrettin sabiti ile sabitlenmişken "doğrudur yeaa" diyen polyannacı dingiller?

    tanım: yumuşatıldığını ve en az x2 yapılması gerektiğini düşündüğüm veri.

    edit: arkadaşlar uyardı; ülkede ortalama aile nüfusu 4. her evden bir test yapılıyor yani minimum x3 yapmalıyız. bu da takribi 5.5 milyonluk bir vakaya tekabül ediyor. kimi dingiller de hala "her vaka hasta değildir" diye çığırtkanlık yapmaya devam etsin.

  • fenerbahçe

    haftayı 5'te 5 ile kapatmış şanlı takımım, aşkım, canım.

    futbolda 3 puan, basketbolda kadınlarda galatasaray, erkeklerde beşiktaş galibiyetleri, voleybolda da hem erkekler, hem kadınlarda gelen totalde 5 galibiyet. ziyadesiyle mükemmel bir haftayı geride bırakıyoruz.

    şu çok açıktır ki; fenerbahçe bir spor kulübüdür ve her branşta türkiye'nin lokomotifi olan tek takımıdır. bu daimi olan ve değişmeyen bir realitedir.

    ne mutlu fenerbahçeliyim diyene, diyebilene.

  • said nursi

    türk, cumhuriyet düşmanı ve tarikatçı turnusolü başlık. sabahtan beri şu yazılanları okuyorum da, dayanamadım bir şeyler karalayacağım artık. sözlük zaten sikimsonik bir mecra halin geldi ancak bu kadar vatan hainini ve tarikatçıyı bir arada görmemiştim epeydir.

    bu ingiliz ajanı vatan haini orospu çocuğunu övenleri direkt engelleyebilirsiniz sevgili suserlar. başta @diyatizmen denen yavşak olmak üzere, şöyle 30-35 kişi rahat bulunuyor.
    cumhuriyet'in ilanı sonrası gerçekleşen şeyh sait ve bilimum isyanlarda bu hainin parmağı vardır. risale nur zımbırtısıyla da tıpkı fetö müritleri gibi müptezellerin ve bağnazların beynini sikmektedir. ki inananlar için asıl rehber kuran varken, hangi akıl ve mantıkla risale denen deli saçması kitabı rehber alabilir biri, bu da ayrı bir beyinsizlik örneği.

    zira said nursi'yi seven biri, cumhuriyet'i ve atatürk'ü sevmez. atatürk'ü ve cumhuriyet'i seven biri ise said nursi'yi sevmez. bu kadar net amk.
    engelleyin geçin, bu müptezel meczuplar hiçbir laftan anlamaz. organize olup bir de sözlükte tarikatçı haini övüyorlar.

    mutlusundur umarım kanzuk, sözlüğü tarikatçı ve atatürk düşmanı yavşaklara meze haline getirdin. tebrik ederim.

  • tek başına tatile çıkmak

    sadece kendisiyle barışcıl, ziyadesiyle özgüvenli, karakterini tümüyle kabullenmiş ve bu sikimsonik ülkedeki hayat kargaşası içerisinde kaprislerinden arınan insanların gerçekleştirebileceği eylem.

    bir defa deneyin, zaten vazgeçemeyeceksiniz.

  • 6 mart 2020 idlib ateşkes antlaşması

    türkiye cumhuriyeti tarihinin en büyük kara lekelerinden biridir. asla unutulmamalıdır.

    her şeyden önce bir vatansever olarak utanıyor, yerin dibine giriyor ve üzülüyorum. şu son birkaç haftada yaşananlardan sonra yok yere şehit olan onlarca askerimizin sorumlusu ile yapılan bu anlaşmaya gücenmeyen, azıcık da olsa yüreği sızlamayan, en hafif tabirle haindir, satılmıştır. yatacak yeriniz yok hiçbirinizin.

    edit: mesaj kutusunu dolduran sığırlara ithafen;

    sen onlarca askerini şehit edenin karşısında sütten çıkmış ak kaşık kesil, hazine bakanından tut da dışişleri bakanına kadar, savunma bakanından tut da mit müsteşarına kadar el pençe divan dur, ceket ilikle, sonra da "bu türkiye için başarıdır, tayyip bey gerekeni yapmıştır bla bla bla" de. senin karakterine, ikiyüzlülüğüne, haysiyetine tüküreyim. şerefsiz.

    edit2: "yurtta sulh, cihanda sulh" diyen atam'ın yolundayım, elbette savaş yanlısı değilim ben. savaşa hayır diyenlerin internetten, meydanlardan fişlenip gözaltına alındığı ülkede bilhassa. ki şehit edilen resmiyette 33 askere karşı senin ülke olarak ilk hamlen sınır kapılarını açıp suriyelilerle tehdit etmek avrupa'yı. kimin zoruna gitmez bu sözde anlaşma? bir dakika partizanlığı bırakın da vicdanınızı dinleyin. zira körü körüne aptal gibi savunduğunuz kişi ve kişilere yarın bir gün bizden çok söveceksiniz.

  • 20 aralık 2019 anadolu efes cska moskova maçı

    before
    after

    (bkz: hahahahahahah)

    demek ki neymiş? öyle yetersiz ve ezbere basketbol bilgin(!)le popülist yaklaşmayacak, kendi kendini rezil etmeyecek, efes başlığında obra demeyecek, sözlüğe madara olup büyük konuşmayacakmışsın. bu da sana güzel bir ders olsun.