fenaaket6
profili

  • facebook'taki dayılar gibi yazmak

    kita pokumak kelime daramcığını genişletiyomuş.

  • nükleer santral kazasından sonra olası beyanatlar

    günlerdir yangın söndürme uçağı olmadığından ormanlarının ve köylerinin cayır cayır yanmasını seyreden bir ülkenin hükümetinden beklenebilecek fantastik beyanatlardır.

    şu olabilir; toki başkanı: patlayan reaktörlerin yerine öyle bir santral yapacağız ki patlamamış reaktörleri olan ülkeler keşke bizimki de patlasa da böyle yeniden yapsalar diyecek.

  • maske takmanın güzel yanları

    selam versen zulüm edecek, vermesen ayrı triplere girecek kişileri yolda görünce çok rahat görmezden gelmek.

  • instagram'ın kişinin hayatını mahvetmesi

    bir kadın arkadaşım bayramda 2 günlüğüne alaçatı 'ya gitti. şifne denen ucuz pansiyonlarıyla ünlü çeşme'nin biraz dışında bir yerde kaldı. 2 gün boyunca 10 ayrı kıyafet değiştirip hepsiyle alaçatı'dan story attı. daha sonra bunları profil altı story'lerine ekleyip "2020 summer" yazdı. dışarıdan bakan biri der ki ulan bu yaz en az 1 ay gezmiş bu karı... insanlar sahip olmadıkları lüksü, hayatı ve davranışları sergiliyorlar. hem kendilerini hem çevrelerini kandırıyorlar. biri de durup ben kimim demiyor.

  • abd olayları 2. gezi'yi tetikler mi

    2. gezi tetiklemesi diye bir şey olmayacak millet. çünkü gezi'yi yapan yürekli gençlik türkiye'den siktir oldu gitti. asıl kırılma gezi'den sonraki ilk seçimde kendilerini döven ve öldüren adamlara %51 vermenizle başladı. milyonlarca beyin göçü yaşandı. yani bir bakıma "alın ampulünüzü aydınlanın" dedi bu millete gezi gençliği. takip eden yıllarda ise o çocukların niçin canını tehlikeye attığını ve sizi bu kara gelecekten kurtarmak için nasıl çırpındıklarını anlayan anladı. (bkz: fetullahın piçleri yıldıramaz bizleri)
    anlamak istemeyenler ise kabataş'ta deri eldivenli ve çıplak kişilerin türbanlı kişilerin üstüne işediğine inandı. şimdi ikincisine inanan ve başına gelecekleri kendi iradesiyle tasdikleyen bu kitle için kimse kılını kı-pır-dat-maz!

  • muhafazakar sosyal aktiviteleri

    1-)mangallı piknik yapıp geride tüm çöplerini ve en az iki tane boklu bebek bezi bırakmak

    2-) park ve bahçelerde ailecek yayılıp geride termit yuvası gibi çekirdek kabuğu bırakmak

    3-) nargile ile aşk yaşamak

    4-) cuma günü 10 dakika dini sohbet yapıp yarım saat futbol muhabbeti yapmak