neorealism5
profili

  • suriyeli kızı eve attım videosu çeken youtuber

    hangisi suriyeli aq

  • ibb'nin ek bütçe talebinin reddedilmesi

    "ibb başkanlığı'nın salgın ile mücadele edebilmesi için gelirlerinin; acil ve bir an önce tamamlanması gereken yatırımların finansmanını karşılayamadığından ilave kaynaklara ihtiyaç duyduğu belirtilerek 2020 yılı bütçesinde belirlenen borçlanma yetkisini kullanabilmek için meclisten 2 teklif ile yetki istendi.

    mecliste çoğunluğu elinde bulunduran akp grubunun önerisi ile bu rakam 400 milyon tl'ye düşürüldü. salgınla mücadele çalışmaları kapsamında da 2 milyar 50 milyonluk borçlanma talebi yine akp grubu tarafından 248 milyon liraya indirildi. ibb başkanlığı'nın toplam 4.2 milyar liralık borçlanma talebi, akp tarafından 648 milyon tl'ye indirildi.

    karara tepki gösteren ibb başkanı ekrem imamoğlu “salgının ibb bütçesine etkisi 6.5 milyar tl civarında. kimseden sadaka istemiyoruz. bu borçlanma bütçede zaten öngörüldü. kapıda bizi çantası ile bekleyen bir finans kuruluşu yok. tarihi bir karar alıyorsunuz. gönül isterdi ki bugün alınan kararlar siyasi bir karar olmasın. ama bunun adı siyasi karardır” dedi."

    kaynak

  • tc vatikan büyükelçisinin ibretlik espresso duyarı

    adı lütfullah olan birinin vatikan'da yaşaması "caffe" yerine "single espresso" demekten daha garip bi durum bence.

  • devlet destekli çöpçatan sitesi

    "ödenmemiş gss prim borcunuzdan dolayı bu üyeye mesaj gönderemezsiniz." gibi uyarılara neden olabilir.

    bonus: "melahat k. size 'tapu ve kadastro sorgulama' isteği gönderdi."

  • bein sports'un türkiye'den çekilmek istemesi

    dört gözle beklediğim olay. bir an önce çekilsin de şu kulüpler 35 yaşındaki adama 7 milyon euro maaş vermesin. kendi şirketinde 3 kuruşun hesabını yapanlar, kulüp başkanı olduğunda bol keseden para dağıtıyor. bunların hepsinden hesap sormayana devlet denmez.