ellincikattandusenadam5
profili

  • 7 ocak 2024 istanbulspor fenerbahçe maçı

    cengiz'in rüyasında mıyız bu nasıl saçma bir maç aq

  • kadir çöpdemir'in çark etmesi

    ak parti'yi ve erdoğan'ı bırakarak muhalif saflara katılan herkese karşı küfür, küçümsemeyle uzaklaştırma gayesi güden bir topluluk var.

    basit mantıkla ülkede çoğunluk olmak için daha önceden çoğunluk olan insanların da size teveccüh göstermesi lazım.

    hepsi gelsin, binlercesi gelsin. kimse erdoğan'a ve bu ucube rejime muhtaç değil.

    bu devir, bu rezil düzen son buluyor

    herkes hayatında hatalar yapar. demokrasi hatalardan dönebilme, ders çıkarma rejimidir. elbette her zaman mücadele edenle, sonradan gelen arasında fark olur.

    burası halil ibrahim sofrası. gelmiş, hoş gelmiş, milyonlarcası daha gelsin..

  • kemal kılıçdaroğlu

    bırakın cumhuriyet tarihini bütün anadolu tarihi boyunca hakkında bu derece kara propaganda, iftira, saldırı, itibar suikastı düzenlenen bir atatürk vardır.

    pkk suikast düzenledi kurşunların hedefi oldu, yumruklar atıldı, linç girişiminde bulunuldu, sığındığı eve 'o evi yakıın' diye ciyak ciyak bağrıldı, şehit cenazesinde (aslında şehit gelmesin diye politika yürüten bir siyasetçi olmasına rağmen) önüne mermi atıldı, çocuk sevmeye gitti çek o ellerini denildi.

    sabahından akşamına 10 sene boyunca devlet imkanlarının bir kısmını ele geçirmiş bir hırsız ve çete grubu medya eliyle hakkında tarihin görüp görebileceği en iğrenç, en ahlaksız, en rezil itibar suikastını yaptı.

    sosyal medyadaki binlerce akp'li maaşlı çalışandan sabahından akşamına küfürler, hakaretler yedi.

    bir devlet başkanı, hiç utanıp sıkılmadan dini mezhebini miting meydanlarında sakız yaptı.

    ssk'yı batırdı, liderlik vasfı yok vb. gibi anlamsız ve yalan propagandalar muhalifleri bile inandıracak şekilde tekrarlandıkça tekrarlandı.

    fakat bu adam herkese devlet adamlığı terbiyesi ve 'insan olma' dersi verdi.

    dengesini, efendiliğini hiç kaybetmedi.

    ağızlarından lağım akan, sonradan görmenin kitabını yazmış görgüsüz ve kibir abidelerine, milleti tehdit etmeyi kabadayılık taslamayı adamlık zanneden cücüklere, sabahtan akşama insanların kimliklerine inançlarına ya da inançsız olmasına saldıran hırsız-katil-çakal sürüsüne resmen edep ve ahlak dersi verdi, veriyor.

    bütün bir hırsız, çakal sürüsünü karşısına aldı ve insan nasıl olunurmuş, devlet adamlığı, ahlak, helal lokma, adalet neymiş öğretti, öğretmeye de devam ediyor.

    bu adam anadolu'nun bir şansıdır, makus talihini değiştirme noktasıdır.

    bu şansı ya kullanacağız, ya kullanacağız başka bir yolumuz yok.

    chp genel başkanı, 13. cumhurbaşkanı..

  • deniz baykal

    erdoğan'a sürekli yol açan gizli bir elin "chp-atatürkçü-ulusalcı" ayağı için görevlendirdiği kukla siyasetçi.

    ben artık bu olayları akp ve tayyip'den daha büyük bir organizasyonun yürüttüğünün kabak gibi ortaya çıktığına inanıyorum.

    -akp'nin fetö ile işbirliği

    -erdoğan'ın beyaz saray'a başbakan olmamasına rağmen girebilmesi

    -eczacıbaşı'nın tayyib'i alıp istanbul sermayesinin evlerine kadar sokması ve davetlere götürmesi

    - sanki başka bir zaman yokmuş gibi 2007'de seçimlerden 2 ay önce planlarak dönemin genelkurmay başkanı yaşar büyükanıt'ın dolmabahçe'de erdoğanla gizli görüşmesi ve e-muhtıra yayınlayarak erdoğan'a seçimi kazandırması. o konuşmanın ne olduğu sorulunca yaşar'ın o görüşme benimle birlikte mezara gidecek demesi

    -deniz baykal'ın tayyibe siyasi yasağını son verdirmesi ve hep siyasi olarak alan açması. tayyip 60-65 miting yaparken baykal'ın sadece 27 miting yapması bu mitinglerinde sahil bölgelerinde olması

    - 2002 seçimlerinde 5-6 partinin %10 seçim barajının biraz yakınında kalıp barajı gecememesi

    - cem uzan'ın soruşturmalar nedeni ile yurt dışına kaçması

    -muhsin yazıcıoğlu'nun öldürülmesi

    -anap ve dyp'nin birleşmesinin fetö tarafından engellenmesi

    -ekmelleddin ihsanoğlu felaketi. daha sonra ekmelleddin'in mhp milletvekili olması ve akp içindeki cumhur ittifakına katılması

    - 2015 seçimlerde çoğunluğu kaybeden akp hükümet kuramaması sonrası yerine chp-mhp azınlık hükümetinin planlanması ama bahçeli'nin reddetmesi

    -2015 seçimlerinde kılıçdaroğlu'nun bahçeli'ye " gel başbakan sen ol" teklifi gitmesine rağmen bahçeli'nin erken seçim istemesi

    -2015 seçimi sonrası meclis başkanı'nın deniz baykal olarak devam etmesi (en yaşlı mv) ve chp-akp koalisyonunu istemeyen erdoğan ile görüşme gerçekleştirip ağzı kulaklarında oradan ayrılması. sonuçta da koalisyon olmaması ve bombalar ile yaşanılan karanlık dönem

    - 15 temmuz gibi dünyanın gördüğü en garip darbe girişiminin olması

    -kripto olarak her daim akp'ye yol açan devlet bahçelinin %40 oyu olan akp'yi iktidar da tutup başkanlık sisteminin gelmesinin baş nedeni olması
    ve aklıma gelmeyen ya da bizim duymadığımız onlarca olayla fetö, deniz baykal, devlet bahçeli, ordudaki kriptolar ile erdoğan'ın seçim kazanması hep gizli bir el sayesinde mümkün olmuş. o gizli elin sadece bir parmağı işte bu adam. şimdi o gizli ele şirin görünmek için askerimiz afganistanda, paralarımız tefecilerde, ülkemiz borç batağında yabancılara peşkeş çekiliyor. çünkü akp'nin hiç olmadığı kadar o gizli ele ihtiyacı var.

    edit: mesaj kutum patladı. hdp'nin 2010 referandumundaki boykotundan, bazı siyasetçilerin okul arkadaşı olmasına, cb'nin mecliste seçilirken salt çoğunluk garabeti yüzünden akp'ye yine muhteşem mağduriyet verilmesinden, ince'nin seçim günü yaptıklarına (ya da yapmadıklarına), 2017 refarandumunda ki mühürsüz oyların sayılmasından, apo'nun derin devlet ve mehmet ağar ile ilişkilerine kadar daha yazılmamış bir sürü olay hatırlatıldı.

    muhtar olurken bile mahalledeki derneklere muhtar adayının kendisini yamamaya çalıştığı bir ülkede, siyasetin en üst kesimindeki 'bizi halk seçti ya' romantizmi artık hiç inandırıcı değil. mesaj kutumu şimdilik kapattım. mesajlarınız ve hatırlatmalarınız için teşekkür ederim.

  • küpeli erkeklerin genelde arabasız olması

    arbasız pezevenkler. gidin arba bulun lan kendinize