yesilsapka1
profili

  • ordu'da köpeklerin ölüme terk edilmesi

    üst edit: mama yardımı yapmak isteyen arkadaşlar için görüntüleri koyan hesaba yazdım. onun attığı bilgileri aynen kopyalıyorum.

    mama-battaniye yardımı
    https://www.candostlarim.com/destek/orso-haykoder

    mama-battaniye vb göndermek için açık adres
    gölevi mahallesi güvenenler sitesi e blok kat 5 daire 21 ordu ünye

    maddi destek
    tr58 0006 4000 0015 8220 5778 55
    dilan şefkatli (dernek başkan yardımcısı)
    iş bankasi

    bize ulaşabileceğiniz numaralar
    tel;05333908684 tel2;05412303805
    tel3;05434387918

    onlarca köpeği belki yüzlercesi var orada ıssız bir alanda etrafı tellerle çevrili bir şekilde kapatarak ölüme terk etmişler. konuyu gündeme taşırsak belki bu zavallı hayvanları soğukta vahşice katledilmekten kurtarabiliriz. unutmayalım ki onların hayatı bizimkinden daha değersiz değil. bimere, ünye belediyesine şikayet oluşturalım. orada yaşayan birilerine de ulaştırabilirsek eminim bu ölüme terk edilmiş zavallılara yardımcı olucak birileri çıkar.

    edit:tık
    edit2: iletişim için ordu belediyesi telefon numarası: 444 10 52
    ek edit: onların hayatı bizimkinden değersiz değil dememe takılanlar olmuş. insan hayatı değersiz demiyorum sevgili arkadaşlar. onların hayatı da değerli diyorum. şu acımasızca, korku filminden bir sahne gibi olan görüntüleri izledikten sonra aklınıza ilk gelen şey ama dana ve tavukları yemeyi biliyorsunuz oluyorsa gidin kendinizi bir güzel tedavi ettirin.

    son edit: bafra belediyesi ve bafra doğa hayvan severler derneği köpekleri koruma altına almak istemiş. 35 köpek oraya gönderiliyormuş. emeği geçenlere, konuyu gündemde tutmak için yardım edenlere, mama ve battaniye yardımı yapanlara, usanmadan belediyeyi ve gerekli yerleri arayarak harekete geçilmesini sağlayan bütün güzel insanlara teşekkür ediyorum. sizler iyi ki varsınız.