lucretian2
profili

  • öğrencilerden iban istiyoruz kampanyası

    https://tr.pdfdrive.com/

    işte o efsane arşiv (esasen bu entrye ilgi gösterenler bu linki istiyordu, bekleyim demiştim. buyrun sevgili dostlar)

    1 - boyut cok fazla, tamamını indirmeyi denemeyin boş yere. seçerek indirin, örneğin almanya link 1 gb üzeri tek başına

    2 - ben sadece linki paylaştım burada. kim yüklemiştir bilmem, kitap sitesinde abi paylaşmıştı bunu. o yüklemiş midir o nerden bulmuştur bilmiyorum. uzun süredir link aktif olduguna göre kitaplar telif süreleri dolmuş ve dünyaya mal olmuş klasikler sanırım.

    3 - hepinize saygım var , yukarıdaki entrylere bakmadım. kim ne isterse ister, ben laf sokma amaçlı paylaşmadım bunu. ilgi görünce ben de dedim linki paylaşayım

  • cnntürk'ün en büyük türk atatürk sansürü

    (bkz: sansür)

    istediğiniz kadar çıldırın,sümeyye ve rümeysa grubunun %90'ı bile atatürkçü oldu :) hiçbir entelektüeliniz yok,aydınınız hiç yok. sadece yıkmak,kin beslemek,kıskanmak,çıldırmak için yaratmış allah sizi. ezik sürüsü :)

    ben anlamıyorum ne istiyor daha. başkan oldu,kurumların çoğu kendisinden bağımsız karar alamıyor diye biliyorum,medyanın %90'ı kendisini övüyor. daha ne istiyor? tamam demokrasiye de zarar verdiniz sevinin,aydınların getirdiği her şeyi zayıflattınız kabul tamam, bu tip tersine mühendisliklerden zevk alıyorsunuz içiniz rahatlıyor zarar verdikçe,biliyorum

    biliyorum,insanların birlik olmasını mağlubiyet olarak görüyorsunuz kendiniz açısından,gocunuyorsunuz,zorunuza gidiyor. içinizde mutluluğun oluşmasına dair korku var,yelkenleri indirmek olarak görüyorsunuz mutluluğu.

    ha ekleme yapayım,sansür kasıtlı değilse bile yukarıda yazdıklarım geçerlidir.