captain my captain5
profili

  • bitcoin

    1 yıldan fazladır dinlene dinlene düşüyordu, düşmenin de adabı olur, %10 düştüysen 1-2 çıkar geri düşersin dedik, yaptığı en pozitif hareket yerinde saymak oldu.

    umarım tersini görme zamanımız gelmiştir. merkezini ayrı felsefesini teknolojisini ayrı sikeyim. biraz da biz soluklanalım. zengin olmayalım bak. soluklanalım.

  • bitcoin

    girdiğimden beri ayıdayız, 4 aydır 3 gün üst üste artışla günü kapatmadık. piyasaların toplanması için ısrarla mart ayı bekleniyordu, mart'a kadar sabrettim, putin dünya savaşı çıkartmaya niyetlendi. ananızı siktim hadi bakalım çıkmıyorum.

    tüm paramı batıracağım pes edersem siksinler beni. çıkmıyorum. dünya yansın amk.

    3 kuruş gelir olsun diye girdim dünya piyasaları sikildi, savaş çıktı. magmaya kadar inmezsen orospu çocuğusun çıkmıyorum biraz daha para yatırıp maliyet düşüreceğim. daha da düş.

  • younes belhanda

    yıllardır yapılması gerekeni adamın haklı olduğu bir konuda yapmış kulüp.

    ya amına koyayım adam yavşaklık yaptı, takımı sattı, taraftara küfretti, her türlü disiplinsizliği yaptı, hepsini yuttunuz, zemin kötü dedi diye gönderdiniz ya. yapacağınız işi sikeyim sizin ben yönetim gibi.

    bana şu deveciyi savundurdunuz ya.

  • 2019 aralık ayı doğalgaz faturaları

    evde üşüye üşüye idareli kullandığımızda 200lira gelmişti, dedim sikerim anasını canımdan değerli mi, 400 geldi. nasıl olsa sokacaksınız, parasıyla değil mi amına koduklarım gönderin 1000 gelsin.

  • younes belhanda

    içim soğumuyor amına kodumun çocuğuna karşı. yıllarca yavşaklığını çeken takımı, taraftarı, hocasını göt altına atıyor hala yılmadan ya. hayır bi de bu adamın savunucuları, savunacak bi sikim kalmayınca eleştirenleri ırkçı ilan ediyor ya, iyice tüylerim diken diken oluyor.

    lan bu dallama izlanda'lı olsa 'ananı vikingler siksin' denecekti bu mu lan ırkçılık? trafikte küfrederken araba plakasına göre küfretmiyor musunuz amına koyayım ya?

    herhalde deve sikmesinden dem vuracağız. bal gibi de deve sikiyor işte. deve siktiği için küfretmiyoruz biz, kalleş olduğu için küfrediyoruz. yoksa izin günlerinde deve sikmeye devam edebilir.

    savunmaya yüzünüz varsa savunun yoksa yarrak kürek argümanlarla konuyu dağıtmayın.