prophetofhell5
profili

  • lgbt misin lan sen diyerek yol kesmek

    ya hadi amina koyayim be. hala barzo dayak yedi diye tatli su humanizmi yapanlar var. adalet olmazsa bisey olmazmis. allah askina bir siktirin gidin.

    yiyecek abi o dayagi yiyecek ki bir daha orospu cocuklugu yaparken iki kere dusunecek. ben beni kiz arkadasimin yaninda tehdit edip sopayla bacaklarima vuran taksiciyi sirf kiz arkadasim korkmasin diye hirpalamadim karakola sikayet ettim. polis olur boyle seyler deyip saldi taksiciyle beni. madem olur diye karakolun onundeki nobetciler yetisene kadar agzini yuzunu siktim taksicinin. aldilar iceri dedim amirim olur boyle seyler. 1 gece nezaret sonra saldilar. taksicinin duragini biliyordum musteri gibi ozellikle aradim cagirdim bu sefer kendi semtimde rahat rahat dovdum dedim git karakola yine dovucem. bir daha yaninda kiz olan kimseye satasmamistir tahminimce.

    adalet aranacak yer turkiye degil guzel kardesim. o yuzden ikinci videodaki arkadaslari az dovdukleri için kiniyorum. umarim kayittan sonra devam etmislerdir partiye.

  • 7 nisan 2021 beşiktaş alanyaspor maçı

    fenerli adam utanmadan beşiktaş bu futbolla sampiyon olursa ligin anlami yok yazmis.

    evet fenerli yazmis...

    bunlar herhalde bir sikim oynamadiklari halde nasil o sirada olduklarina akil erdiremeyen geri zekalilar olsa gerek. yoksa bu cumleyi kurmanin akla mantiga sigar yani yok amk.

  • 4 mart 2021 fenerbahçe antalyaspor maçı

    diyelimki 11 tane şehidin için ağlıyorsun evde. karın geldi çay alır mısın dedi sana. ne diyeceksin? sokmuşum çayına kodumun karısı, 11 tane şehidimiz var mı diyeceksin? ya da karını mı boşayacaksın sana şehitler varken çay teklif etti diye?

    bak arkadaşım bahsettiğin konuya üzülen zaten üzülüyor ve üzüntüsünü uygun başlıkta belirtiyor. bu entry ayrı bir mecra ve ayrı bir konusu var. bir şeye üzülürken başka bir şey yapmayacaksın yazmayacaksın takip etmeyeceksin demek değil bu senin duyar kastığın olay.

    ben sana diyor muyum afrikada milyonlarca çocuk açken kaç bin liralık telefon kullanıyorsun diye ?

    işte bu son cümlem kadar alakasız yazdığın şey.

  • yazarların mobil hat tarifesi ve ücreti

    pttcell. 19tl= 1000dk 1000sms 7gb internet

    zamaninda kizla cok konusuyoduk. pttcell aldiydim. kendi arasinda da 3500 dk var diye. gecen aradilar paketinizi yukseltelim 60tl ama size ozel 40tl fakat eski musterisiniz o yuzden 19tl diye. dedim ver ver ver. ıki ayda bir oduyorum tek fatura 20tl gecmiyor diye. galiba en iyi tarife bende lan.

  • sevişmelik arkadaş veritabanı

    bak foto koyan, hadi fotoyu gectim kendini tanitan adamlara kucuk de olsa saygim var. adam yas 30 yazmis baska bilgi yok. sadece yas. hakkindaki tek bilgi bu.

    yas otuz. otuz mu? woaaah sirilsiklam oldum. hemen yazayim seviselim. oaaah otuzzzz oaaaaaah.

    amk beyinsizi...