bir zamanlar shevchenko vardi4
profili

  • mauro icardi

    fener maçından sonra her yerde icardi konuşulması(doğal olarak) bazı oyuncuları rahatsız etmiş anlaşılan. kerem, barış ve oliviera bu takımda bizde varız demek için gol atma yarışına girdiler hatayspor maçında.
    burada icardi'ye özel kasıt yoktu ancak icardi bu durumdan rahatsız oldu bu çok net. üstelik bu adamda ego sıfır ve çok paylaşımcı bencilde değil.

    böyle süper star topçular aynı şeyleri diğer maçlarda görürse bu sefer olmadık yerlerden kaleye vurur, vereceği pasları vermez kendine çalışır. maç sonu sosyal medyada gülücük atması, hatay maçındaki yapılanları unuttuğu anlamına gelmez yazmıştır bir kenara.
    mertens olmadığı için meydanı boş bulan bazı topçular bu bencilliğe devam ederse sağlam linç yerler söyleyeyim.
    önemli olan takımın kazanmasıdır evet ama böyle paylaşımcı yıldızına gol attırman gerekir motivasyonu için.
    kerem ve barış efendi eğer icardi'yi 3 oyuncu sıkı markaja almasa siz o pozisyonları halı sahada bulamazsınız. rakip kolay kendime çalışayım demeye devam ederseniz kendi ipinizi çekersiniz.

  • fenerbahçe'nin yıldızsız forma kullanması

    --- spoiler ---

    fenerbahçe öyle bir kulüptür ki ezeli rakipleri iç sorunlarında boğulurken bile tek gündemleri daima fenerbahçe'dir. 4 yıldızı istiyorum derse dert olur, 5 yıldız hakkım derse kudurtur, sokayım yıldızınıza istemiyorum derse yine gündem olur. kendi şampiyonlukları 3 gün konuşulmaz ama sebep yine fenerbahçe'dir. hocaları çıkıp başkanlarına akıl sağlığı diler, suçlu yine fenerbahçe'dir. dışarıdan bakınca sanırsınız ki bu ülkede birçok takımın var olma amacı fenerbahçe'dir. ve maalesef de öyledir. işte fenerbahçe böyle bir kulüptür, adı konamaz
    --- spoiler ---

    millet dalga geçiyor bunlar hala biz en büyüğüz çünkü gündem olduk diyor. size ne yedirip ne içiriyorlar ciddi ciddi soruyorum siz bu hale nasıl geldiniz ?
    hani fenerbahçe'nin sorunu nedir diye sayfa sayfa yazıyorsunuz ya aha işte sizin sorununuz tam olarak bu. bi sikim olmadığınız halde büyüklük taslamanız.

  • radamel falcao garcia

    her maç en çok koşanlar arasında yer alan, defanstan top çıkartan, önde olmamıza rağmen 90. dk da sakatlanma pahasına depara kalkan adam hakkında futbolu kafasında bitirmiş diyecek kadar şuurunu yitirmiş bazı fenerlileri başlığında gördüğümüz futbolcu.

    ya arkadaşım biz ne izlediğimizi biliyoruz yormayın boşuna kendinizi bak itin götüne sokmak istemiyor sizi kimse ama kaşınıyorsunuz cidden. hadi muriqi başlığına evladım hadi.

  • 27 ekim 2019 beşiktaş galatasaray maçı

    beklenenin aksine berabere bitecek maçtır. beşiktaşlılar boşuna ümitlenmesin yenileceğiz ve avcı gidecek diye.

    bizim görevimiz kötü zamanında olan takımlara ya yenilmek ya da berabere bitirmek. derbilerin sonucu ihitiyacı olan takıma göre sonuçlanır. eğer iki takımında ihtiyacı varsa %99 berabere biter.

    not: yatırım tavsiyesi değildir ama risk almak isteyenler varsa 0/0 deneyebilir.