101darulbedayili2
profili

  • wuhan virüsü

    hala çin'e şakşak yapılıyor delireceğim ya. adamlar aralık'ta virüs hakkında uyarıda bulunan doktoru tutukladı. diğer doktorları tehdit edip susturdu. ocak ayının ortasına kadar virüsün yayılmasını bekledi. tatil gelince vatandaşlarını dünyaya saldı, bütün ülkelere bulaştırdı. hala şak şak yapıyorsunuz canilere...

    dünyada bu virüsten ölen herkesin katili çin'dir. bilerek dünyaya bulaştırdılar. alkışlamayı kesin şu canileri.

  • masterchef türkiye

    acun medya şunu anlamıyor. seyircinin boya posa, tipe, dedikoduya, kavgaya prim verdiği zamanlar bitti. buyrun bakın "mucize doktor" un aldığı reytinge. iki kişiden biri seyrediyor. çünkü iyilik var, temizlik var, güzel karakter var. seyirci güzel insan, güzel karakter seyretmek istiyor artık.

    ve bu akşam masterchefin en güzel insanını ve bence en sevilen yarışmacısını elediniz. batuhan giderken bile güzel gülümseyerek, arkadaşlarını teskin ederek gitti, o da beni kahretti. suratını asmadı, trip atmadı, negatif enerji yaymadı. asil bir yarışmacıyı kaybettiniz.

    bu arada şeflere yapılan yorumları okuyorum. sanırım bir daha dünyaya gelmeliler eski saygınlıklarını kazanmak için.

    faruk batuhan, gerçekten çok güzel bir karaktersin. asilsin, iyisin... umarım her şeyin en güzeli seni bulur. çok sevildin bunu bil.