binaen1
profili

  • n11'den ürün yerine beddua gelmesi rezaleti

    tanım: 'n11'den aldığım ürünün gelmemesi üzerine yazdığım olumsuz yorum sonrası, satıcı tarafından edilen kamyon dolusu bedduanın neden olduğu rezalettir.

    olay kısaca şöyle gelişti; n11'de 'ensonu' isimli bir firmadan kamp feneri alarak siparişi verdim. aradan geçen bir haftaya rağmen ürünü teslim alamadım ve hem satıcıyla hem de ptt kargo ile iletişime geçmeye çalıştım. ancak 1 hafta boyunca hiçbir şekilde kimseye ulaşamadım, satıcıdan yanıt alamadım. n11 de ürünü teslim almamama rağmen otomatik olarak ürünün satışını onaylayıp, parasını çekti. eh bende doğal olarak ürün altına olumsuz bir yorum yazdım. esasında rezalet kısmı da bundan sonra başladı. satıcı firma bana yorumdan önce hiçbir şekilde yanıt vermezken, yorumun ardından beddua dolu mesajlar atmaya başladı.

    bu yaptığım yorum

    bu ise bana atılan ilk mesaj

    olaylar gelişiyor

    ve ahirete bağlandığımız o an

    elbette bu mesajlar üzerine n11 ile de iletişme geçtim ama hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. ürün hala elime ulaşmış da değil. en azından satıcının bana mesaj atmasını engellemelerini istedim, onu da yapmadılar. başka bir birimlerinin arayacağını söylediler ama elbette, alışıldık üzere, arayan soran hala yok.

    edit: imla

    edit2: n11, firmaya ilişkin gerekeni yaptığını beyan etti.