doviz4
profili

  • israil

    terör devleti olduğu söylenen ama filistin tarafından roketlerle şehirlerine saldırılan ülke.

    hadi israil terörist de hamasın yaptığı ne? roketlerin içinde çiçek mi atıyorlar acaba? 100 sene önce ne olmuş, o topraklar kiminmiş beni ilgilendirmiyor. beni ilgilendiren 21 yüzyılın en büyük problemi olan siyasal islamdır. bununla mücadele eden herkesi desteklerim, ne olursa olsun.

    ayrıca burada atıp tutan klavye cihatçılarını da biraz sahada görmek isteriz. sanki israil savaştan kaçan bir ülkeymiş gibi konuşuyorsunuz. savaş istiyorsan adamlar zaten senle savaşır. en iyi ihtimalde bile kafana nükleeri yersin.

  • 22 aralık 2020 galatasaray göztepe maçı

    okanın son dakikada sikiyle kurtardığı pozisyon araştırmalı. yeter artık midem bulanıyor bu ligden.

  • bir başkadır

    türkiyede kaliteli yapım az olduğu için bir kere kaliteli bir şey çekince içine her konuyu sıkıştırıyorlar. muhafazakar-laik ilişkisi, kürt sorunu, tecavüz, lezbiyenlik, deizm adamlar ne bulmuşsa koymuş dizinin içine. bir yerden sonra oha artık falan deniyor.

    diziyle ilgili en rahatsız edici şey ise laik kesimin komple kaşar olması. erkeği de kadını da direk orospu. üniversiteye okumaya başını açıp giden kız da 10 sene sonra yoga sınıfından erkek kaldıracak mesela. laiksen one night stand takılıyorsun onu da becemiyorsan psikolog kadın gibi tek başına pörsüyorsun. harbi o kadının hali ne öyle ya. sen robertte, amerikada oku sonra evde kal. elin oğlu diplomana değil yaptığın pilava bakar işte.

    ama muhafazakarsan kadın-erkek ilişkisi tam tersi. dindar bile olsan tecavüze uğramış bir kadını sahipleniyorsun mesela. eşinin öldüğü karavanda uyuyorsun, sevdüceğine çikolata kalıbından küçük sürprizler yapıyorsun. karın kafayı bile yese yanında oluyorsun. ölümüne yani her şey.

    bu muhafazakar övüp laik gömme zihniyetini 2013 yılından sonra bırakmış olmamız lazımdı ama bazılarında hala devam ediyor. ülkede o kadar şey yaşadı hala mı muhafazakarlardan bir beklentiniz var? olay stockholm sendromuna dönmüş galiba.

  • ozan tufan

    bu besili camışın fransa karşısında ilk 11de ne işi var anlamış değilim. oynadığı kanadı hernandez otobana çevirdi resmen. hangi menajerin torpillisiyse artık.

    bir de kilo verdi futbolu yeniden hatırladı diyorlardı. sahanın en şişmanı (seyirciler dahil).