nick bulamadim hepsi kullanimda3
profili

  • hülya koçyiğit'in cumhuriyet kadınlarıyız çıkışı

    farelerin sesi çok çıkmaya başladı gemi çok su alıyor galiba.

    bu dönemler elbette geçer ama sıra bunlara gelene kadar ya yaptıkları unutulur ya da çoktaaan terk-i diyar eylemiş olurlar.

  • 13 mart 2021 galatasaray'a verilmeyen kırmızı kart

    ben bir beşiktaş taraftarı olarak kırmızı olamayacağı görüşündeyim. görüntüyü durdurup ss alınca tabanla bileğe basma var gibi görünüyor ama taylan antalyalı tabanı ile rakibe temas etmeden ayağını hemen geri çekiyor. sarı kartı da müdahale şeklinden yedi bence. son adam diyen ise kör değil yalancıdır.

    edit: aynı takıma gönül verdiğim amma salak adam varmış gerçekten mesajlar beni şaşırttı. ülke ne hale gelmiş?! objektif olduğum için enayi diyen beşiktaşlıları ve bu kadar önemsiz bir konuda tarafsız bir yorum yazdığım için beni çok erdemli ilan eden galatasaraylıları görüp şaşırıyorum. arkadaşlar objektiflik sadece bizde büyük bir erdem veya enayilik olarak görüldüğü için ülkemiz şuanda bu hallerde, tarafsızlık normal bir insan özelliğidir bence; ne enayiliktir ne de insanı melek seviyesine çıkartır.

  • fatih terim

    önnot: beşiktaşlıyım ve 35 yaşındayım.

    efsane galatasaray kadrosu ile başarıdan başarıya koşan mı gerçek fatih terim yoksa her sıkıştığında olaylar çıkartıp istifa edip giden ve ligi domine edeceğinden emin olunca tekrar dönüp bir kaç sezon başarı yakalayıp takımı yüzüstü bırakıp giden ve 3-5 yıl sonra tekrar geri dönen mi gerçek fatih terim anlayamıyorum.

    bu adamın milli takıma neden seçtiğini anlamadığım adanaspor kalecisi de var, son döneminin ilk sezonunda aylık maaş olarak -yanlış hatırlamıyorsam- 1905 tl'ye çalışmışlığı var. e sonra ne değişiyor da milyonlarca euroluk sözleşme imzalıyor tekrar? şu futbol denilen basit oyun bile ülkemizde bir garip. imparator dediğimiz adam futboldan daha çok skandallarıyla gündeme geliyor.

    millet burada, dışarda birbirine ana-avrat küfrederken bu beyler bizim hayal bile kuramadığımız hayatlar yaşıyor.

    maalesef bu entryyi yazarken ülke olarak asla gelişemeyeceğimizi farkettim.