fikir muhendisi fikri ii6
profili

  • büyük göğüslü kadınların itici olması

    bunu diyen muhtemelen küçük memeli bi kadındır. iri ve dolgun meme her zaman seksidir, aurası yüksektir. bitti.

  • telegramın var mı

    sözlük sözlük değil kezban ovası. sanki açık adres istenmiş gibi yardırmışlar. hem sohbet edeyim hem ifşa olmayayım diyenler için en güvenli yerlerden birisi. ananıza sövülmüş gibi ağlamayın lan. gebeşler.

  • evlilikte seksin bitme sebebi

    hiç de bitmiyor. burada evlilik öyle bi anlatılıyor ki sanki yedikule zindanlarında ışıksız sikiyorlar zannedersin.

    seks hayatımız gayet iyi. hatta muhteşem. 23 kez dünyaya gelsem 24 kez evlenirim.

  • adem büyük

    hayatımda gördüğüm en kalitesiz tip. her beşiktaş maçından sonra saçma sapan konuşuyor. sucuk ekmeği yiye yiye kafası sadece buna çalışır olmuş. leş gibi oynuyorsunuz bir de utanmadan arlandamadan sergen'le hakem arasında geçen bilmem ne diye saçma sapan konuşuyorsun.

    konuşmasının saçma olduğunun o kadar farkında ki cümlenin sonunu bile bağlayamıyor. fazla konuşmayayım bilmem ne diye gevriyor. seni beşiktaş'tan defeden kimse ellerinden öperim onun. kalitesiz.

  • nihat özdemir

    almanya'da federasyon başkanın bayern limit açmak için leva'nın maaşını düşürdü çok önemli bir transfer gerçekleştirdi dediğini düşünsene. düşünemedin değil mi? anında istifa ettirirler adamı. burada ise bir taraftar gibi konuşabiliyor federasyon başkanı. sıktı artık bunun yapamadıkları. yabancı sınırı kararı bile o koltukta oturmaması için bir sebep.

  • abdullah avcı

    geçen sene şenol güneş'e necip'i oynatıyor diye küfreden scoutçı tayfa online mı? şu adamı modern futbol piri diye parlatmaya çalışan şenol güneş düşmanı vasıfsızlar alın şimdi götünüze sokun trabzon maçına çıkan on biri. evet.