efiltem5
profili

  • gibi (dizi)

    ilkkan ve ersoy balkonda kahvaltı yaparken kaldırımda yürüyen yılmaz'ın balkon hizasındaki duvar direğine önce dirseğini dayayıp anlık olarak aklına toz/pislik gelmesi ve sol elinde uzamış külüyle sigarayı sopa gibi tutarken bir yandan toz ve pisliği üfleyip tekrar dirseğini yaslaması milyonlarca erkeğin mahallede arkadaş grubuyla taşak tartarken birebir yaşadığı bir an olup dünyadaki her şeyden çok daha önemlidir.

  • 27 aralık 2020 elazığ depremi

    başlığın açıldığı an yakaladım. adam depremi yaşarken sadece 3 saniye içinde boşluklar dahil 29 karakterli başlığı giriyor. yetmiyor hayatında yaşadığı tüm depremlerin karşılaştırmalı analizini yapıp nokta atışıyla şiddeti tahmin ediyor. bakın bunu hiçbir bilim açıklayamaz amk.

  • ankara çayyolu'ndaki 16.5 milyon liralık villa

    dandik beyaz pimapenlerin kullanıldığı, 2000'li yıllardan kalma karoların iğrenç merdivenle göz kanattığı, modası geçmiş ağaç görünümlü mutfak dolaplarıyla rezalet bir dekorasyona sahip bu evi beğenenleri gördükçe müteahhitlerin bu ülkede neden bu kadar kısa zamanda kısa yoldan zengin olduğunu daha net anlayabilirsiniz.

  • 1 aralık 2019 trabzonspor galatasaray maçı

    16. dakikada ömer'in yardırarak tek başına giderken adem dahil herkesin geriye kaçması galatasaray'ın bu seneki özetidir.

  • dedesi hiç dam loğlamamış gibi rezidansta yaşamak

    38 yıldır yazarım bundan daha güzel başlık okumadım amk.