jemai2
profili

  • wuhan virüsünün türklere bulaşmıyor olması

    aynı coğrafyada yaşayan persleri öldürüyor, türklere bir şey olmuyor*, garip bir iddia.

  • greta thunberg

    hakkında güzellemeler yapılan, işbu giri yazıldığı tarihte 16 yaşında, zengin isveçli aktivist(!).

    bir isveçli'den alıntı yapayım o zaman:

    "you f**king idiots. swede here! this girl is literally an autistic 16 year old who is much criticized in sweden for spreading this eco-propaganda which has led to increased gas prices, expensive changes within the electricity infrastructure, and is costing swedish tax payers billions of swedish crowns, while this girl, with a f**king pr corporate behind her, who tell her what to do, is traveling in a 4 million dollar yacht sponsored by big corporates, which costs more in carnon dioxide foot print! this girl has literllay been brainwashed by her mother, who should to be reported to the authorities for abusing her child through munchausen by proxy, has many connections within the one foundation movement, which is funded by, guess who? george f**king soros. this girl has been declared "holier than jesus" by the swedish church. let that sink in for a moment. f**k greta." (sansürlenmiştir*)

    işte her konuyu hep siz iyi biliyorsunuz. çevredir, karbon gazlarıdır vs. ben daha bu vele..., pardon çocuk, dünyada bile yokken türkiye çöl olmasın diye ondan daha küçük yaşta ağaç dikerken, şimdilerde de bir tarafımı yırtıp ülkemin refahı için dünyanın çeşitli ülkelerinde koşturup vergimi öderken bana "how dare you!" (ne cüretle!) nidalarıyla parmak sallayan bir çocuk gitsin kumda oynasın bu bir.

    ikincisi yemen'de çocuklar, bebekler açlıktan ölürlerken, afrika'da bu aktivistten(!) daha küçük yaşta çocuklar birbirlerine ak-47 taarruz tüfekleriyle kurşun yağdırırken elin isveçli çocuğu birleşmiş milletler genel kurulu'nda öfke nöbetleri içerisinde insanlara cürretlerini söylememelidir, söylerse yukarıdaki cevapları alır.

    suserlar çok güzel bir ifade kullanmışlar, poster çocuğu gibi görünmektedir.

    dip not: eyyy greta, sen kimsin ya!**