lounge act1
profili

  • erman toroğlu

    dediklerine karşı argüman üretemeyenlerin ad hominem yordamıyla kendisine saldırdığı hakem, yorumcu.

    kimse makul bir insan olduğunu söylemedi zaten. ama zengin bir ailenin çocuğu olmak dışında bir vasfı olmayan bu adamın, istediğini elde edemeyince çirkefleşmesini işaret etti. buna karşı bir argüman üretebiliyor musunuz? yok. herkesin hayal kırıklığı, bu adamın başkan olduktan sonra türk futbolunu ve ülkenin en büyük kulüplerinden birini şaha kaldırabilecekken küçük aziz oluvermesinden ibaret. ben toroğlu'nun arda'ya, terim'e, galatasaray'a giydirdiğine de çok şahit oldum. ama bu sefer sunduğu argümanların hangisine karşı içi dolu cevap verebiliyorsunuz?

    sadece fatih terim değil, kendisi hariç bu futbol ortamındaki herkes sıfırdan kendi tırnaklarıyla kazıyarak, çalışarak olduğu yere geldi (abdullah avcı hariç). zengin bir ailenin mensubu olmak dışında başka bir vasıf edinebilirdi. kendisi ne yaptı tam olarak? tipik at gözlüklü batı hayranı ortadoğulu gibi, linkedin avcısı gibi "yabancıları dolduralım yabancı iyidir" deyip önceki sezon şampiyonluğu son maçta kaybeden takıma koca sezon boyunca küme düşme mücadelesi verdirdi. başaramayacağını anlayınca cumhurbaşkanı ziyaretleri, genelkurmay başkanı ziyaretleri, hooop, zaten limak'ın sahibi olduğu için hükumetçe sevilen holigan arkadaşının federasyonun başına geçmesini pekiştirdi. şimdi de kullanmaya çalışıyor. bir de sicilden bahsediyor. fatih terim adam dövmüş, şöyle böyle yapmış. sen ne yaptın peki? türkçe olimpiyatlarının platinum sponsoru, kırmızı bültenle aranan fethullahçıların samandıra hakemi, ilgililere mini cooper(lar) dağıtmak suretiyle şikeye bulaşan arkadaş. dökelim mi sicilleri?

    bunlara karşı argümanı fetocu, fetosaray, maklubeci vb. keywordlerden ileri gidemeyen arkadaşlar hala bu sözlükte barınabiliyor, 6222'ye tabi tutulmuyor, ya da platformdan uçurulmuyor. ama burada bunlara bir kelime küfür eden anında uçuruluyor. çok güzel valla.

    koç ailesi yeni atatürkmüş. yok ananızın amı.