wisss1
profili

  • neslican tay

    “gencecik bir kızdır kendisi. başına her insanın kolay kolay kaldıramayacağı bir olay gelmiş, gezip tozup youtube’da makyaj videosu yapması gereken yaşlarda, hayatının her gününü ölümle savaşarak geçirmeye çalışıyor. millet heryerde yardırmış. yok para kazanmak için hastalığını kullanıyor yok şu yok bu. kullansın amk. ne olacak? piyasada yalak yavşak bir sürü youtuber var. her gün abuk sabuk videolar yükleyip bu kazandığım paralarla hangi balancia’yı alsam diye düşünüyor. bu kızın belki paraya ihtiyacı var? belki tedavi için daha fazla ailesine yük olmak istemediğinden o kanalı açtı? olabilir mi? olabilir.

    he benim kişisel görüşüm şu: bu yaşta “ölüm” ün ne demek olduğunu düşünmek zorunda kalan hayat dolu bir kız. aklından kim bilir hayatı ile ilgil neler geçiyor? aynı durumda ben olsam, benim zamanım madem az. ok. o zaman ben nasıl kalıcı olmaya çalışırım derdim. bence kendisini sosyal medyada ifade etmesinin asıl nedeni bu.”

    zamanında böyle bir entry yazmıştım. şimdi sadece dua ediyorum. yaşamak istiyorum diye bas bas bağıran, yaşama her şeye rağmen dört elle sarılan bir kız. savaşı kazanacak biliyorum. aksi çünkü çok büyük haksızlık...