ne kadar tuhaf3
profili

  • güzel kız ile çok güzel kız arasındaki fark

    çok güzel bir kızla karşılaştığınızda tam tarif edemediğiniz bir acizlik oturur insanın içine.
    rahatsız olursunuz bu duygudan oradan uzaklaşmak istersiniz. doya doya da bakamazsınız.
    içiniz de kıpır kıpır olmaz, durur öyle.
    üstelik bu huzursuzluk duygusunu ortamdaki herkes hisseder. aksini söyleyen ya yalan söylüyodur ya da çok güzel bir kızla karşılaşmamıştır henüz.

    güzel bir kızla karşılaştığınızda ise rahat rahat bakarsınız. sizinle konuşma ihtimali karşısında heyecanlanırsınız belki. o ortamdan uzaklaşmak istemezsiniz. rahatsız olmak bir yana etrafta huzur olur.

    güzel kız çok güzel kızdan daha fazla dikkat çeker ve güzel olduğunu farkeder.

  • elit kesimin çocuklara koyduğu sikimsonik isimler

    batısen diye bi isim gördüm
    sendika mı olum bu?

  • mucize doktor

    taner ölmez’i ilk kapalı çarşıda izlemiştim. yıllar önce de başarılıydı ama bu sefer efsane oynuyor. bir de ali’nin küçüklüğünü oynayan çocuk da inanılmaz.
    belli ki yıllardır hiç yerli dizi izlemeyen pek çok kişi diziyi beğendi. demek ki mafya olmadan ultra zengin ama ne iş yaptığı belli olmayan tipler olmadan çapraşık aşk ilişkileri olmadan da dizi yapılabiliyormuş. hatta daha fazla ilgi çekiyormuş. dizinin yapımcılarının,senaristlerininin,yönetmeninin işi şimdi çok daha zor. çizgiyi bozmazlarsa dizinin şimdiye kadar başka dizilerin sahip olamadığı kadar çok izleyicisi olur,ama reyting uğruna saçmalarlarsa türk dizi sektörü son hakkını da kaybeder.