ne kadar da yazar biri3
profili

  • kadınların kendi ayakları üzerinde durma sevdası

    zengin koca bulup kapağı atayım da rahat edeyim diyen, kendine bile saygısı olmayan kadınların elini ayağını öpmesi gereken kendine güveni ve saygısı olan kadınlardır. ayrıca bu kadınlar kimseyi kendilerine bir koltuk değneği olarak görmezler. o yüzden kurban olun siz kendi ayakları üzerinde durma sevdası olan kadınlara!

  • kartal lütfi kırdar şehir hastanesi rezaleti

    görsel bu gördüğünüz şeyin adı kahvaltı (refakatçi kahvaltısı) ve dışarıdan yemek sokmak yasak bu kahvaltıyı veren hastaneye. tost peynirini ortadan bölüp koymuş reziller. çok merak ediyorum bu kadar reklamını yaptığınız, büyüklükleri, donanımı ile gurur duyduğunuz sözde hastanelerde durum bu, siz yine de harika hastanelerinizi övmeye devam edecek misiniz? gerçi edersiniz tabii, çünkü sizler için önemli olan her zaman beton oldu. üsttekiler ihalelerden güzel güzel paralar kaldırırken, hastaneye gelen, hizmet alan vatandaşa da bu hak görülüyor tabi. şu peynirimsi şey tostlara koyulan peynir ama bölünerek konmuş tabağa. biz tam 1 haftadır hastanedeyiz ve ben her öğünümü dışarda yedim. yani 42 kilo bir kadın olduğum halde şu iğrenç şeylerle beslenmem ve yaşamam mümkün değilken kocaman insanlar ne yapsın? yakınlarından gelen yiyecekleri de içeri sokamamak ne demek biliyor musunuz? eğer fakirsen öl!!! insanlar eşlerinden, dostlarından gelecek bir börekle, çorbayla, kekle günü geçirebilecekken her gün dışardan yemek zorundayız. 1 haftadır aralıksız her öğünümü dışarıdan sağlıyorum ve buna gerçekten ciddi bir bütçe gerektiğini söyleyebilirim. hadi ben aldım yedim ya alamayanlar? sokaktaki hayvanlara bile veremeyeceğimiz iğrençlikte ki o yemeklere muhtaç olmak zorunda olanlar? yazık günah gerçekten bu insanlar o yediklerinden aldıkları güçle hasta bakmaya çalışıyorlar. hepsinin zaten moralleri bozuk bir de bu iğrenç yemekler yüzünden her gün yemek telaşı yaşamak zorunda bırakılıyorlar. çok merak ediyorum, yemek ihalesinden cukkalanan para ile kim nerede nasıl bir hayat yaşıyor acaba? yazıklar olsun size!!!! şu ülkede hastanelere düşüp bunlara yine bile oy verebilecek olan insan evladının da aklına tüküreyim ben!

    edit:
    gerçekten kahvaltıda bunla beslendiğini söyleyen birini görmek komik geldi. evde dolabını açarsın ay bugün canım pek bir şey istemiyor der ve istediklerini seçersin ve bu 3 zeytin 1 dilim peynir olabilir. hani kibrit kutusu peynir ile kim doyacak derler ya bakın bu kibrit kutusu peynir kadar yok, incecik tost peyniri ve ortadan bölünmüş!!! ayrıca ben hiçbir zaman çürük yeşil zeytin, ortadan bölünmüş bir dilim tost peyniri ve iğrenç bir balı vatandaşıma hele de hastaya bakan, gücü ve enerjisi olması gereken insana bunu vermeye utanırım. daha önce bir sürü hastanede yine annemin refakatçisi olarak yanında oldum ve bura kadar berbatını hiç görmedim. bu arada şeker hastası hastaya kahvaltı öğününde petibör bisküvi veren sonra şekerin çok yüksek diyen gerçekten harika bir hastane. evet arkadaşlar evet kahvaltı mikemmeeelll.

    edit 2: güvenlikler kapıda çantaların hepsini kontrol ediyor. dün arkadaşlarımın getirdiği galeteler bile alınmadı içeri. sıcak su dışında her şey yasak. termosuma kahve yapıp gitmiştim ve kapağını açıp içine baktılar kahve yasak ya danışmaya bırakın ya da dökün kahvenizi termosunuzla çıkın, sadece sıcak su götürebilirsiniz yanınızda dediler. maalesef tam olarak gerçek bir durum. ben de yaşamadan inanmazdım.

    edit 3: hasta yemekleri de sabah petibör büskivi, öğlen sadece çorbadan oluşuyor. şu an daha fazlasını hiç görmedim en azından bizim olduğumuz serviste yok. bu arada öğlen hem hastaya hem refakatçiye gelen tüm yemekler soğuk oluyor. çorbalar asla çorba değil yani gerçekten bir yemeği o şekilde yapabilmek ayrı bir yetenek olmalı diye düşünüyorum. keşke, ay bu kahvaltı gayet normal diyenleri 1 günlüğüne hastaneye alıp normal olup olmadığını bir de öyle sorabilseydik.

  • 500 lira danışmanlık ücreti isteyen avukat

    baronun bu fiyatın altında danışmanlık veremezsin dediği fiyatın bile altında yani asgari tarifeden daha düşük fiyat veren avukattır. ayrıca avukat vardır avukat vardır. beğenmiyorsan teşekkür edip başka bir avukata başvur canım. mesela bir doktorun kapısını çalıp muayene olmayacağım sadece bir kaç sağlık sorunum var bunlarla ilgili bilgi alıp gitmek istiyorum diyebilir misiniz? arkadaşlar siz sanırım bilgiyi bedavaya edinilebilecek bir şey sanıyorsunuz ama bu insanlar zaten bunun için senelerce okudu. bizim milletimiz hem iyi olsun hem de bedava olsun istiyor. allah bilir danışmanlık isteyen kişinin maddi durumu da oldukça iyidir.