returnofred2
profili

  • bir kadının gerçekten sevdiğini gösteren detaylar

    "kadın susuyorsa işte o zaman kork" temalı bir yazıyı da uzun zamandır görmemiştim, teşekkürler debe, teşekkürler ekşisözlük. iyice facebook'a döndü ortam. sırada rakı içen kadın candır var gibi hissediyorum. keşke görsel koyabilsek buraya, sonra da attığımız likeları görebilse insanlar.

    arkadaşlar herhangi bir şeyle ilgilenen kadın da erkek de çabalar, çabalamayan herhangi bir kişi zaten o objeyle ilgilenmiyordur.

    tanım: cinsiyeti kadın olan bireylerin erkeklerden daha farklı olarak sevdiğini göstermek için yaptığı hareketlerdir. bir kadın gerçekten seviyorsa size sormadan memelerini açar. daha bilgi veren bir örnek oldu yemin ederim.

  • fear inoculum

    tool'un bugün itibariyle çıkan en son albümünün adı. aynı zamanda ilk şarkının da adı.

    sırf ısınmak için önceden çıkarttıkları isim şarkısının sonundan başlayarak giriştim albüme. albümün esas şarkıları 10 dakikanın üzerinde; geçiş şarkıları ise 2-3 dakikalık takılmalarmış gibi.

    bir tool albümünü ilk dinlemeden sonra gömmek ya da eleştirmek densizliğini yapmayacağım; oturup hangi şarkıdaki riff/söz/ritim neye gönderme bir kaç ay sonra tartışılır. ilk geçişten sonra esas şarkıların hoşuma giden yanları şöyle:

    pneumanın introsu bittikten sonra giren bass kısmıyla justin'i ne kadar özlediğimizi hatırlıyoruz.

    invincible tool standartlarına göre abartılı riffleri olmayan ama asıl anlattığı konuyu çok güzel veren bir şarkı olmuş. ya da bana normalden çok şey ifade etmiş olabilir.

    descending ve culling voices peşpeşe harika olmuş, her ikisini de çok beğendim. descending'i bin farklı kaliteyle çıkana kadar yutup'a yüklediler, "artık alıştım mı" diyordum ki değilmiş. aslını dinlemek lazımmış, tabi ki.

    7empest ise bence albümün ilk tamamlanmış ya da en çok üzerine emek sarfedilmiş şarkısı olabilir. "en çok tekrar sonucunda oturacak şarkı" ödülünü bu alıyor sanırım.

    özetlemek gerekirse, hoşgeldin gönüllerin efendisi. kulakta tool gidip wow classic oynayarak 2006'ya dönme vakti.