dunyadaki tum sinekleri getirin bana2
profili

  • mercimek çorbasının en iyi 3. çorba seçilmesi

    bilginize: bizim kuru fasülyeyi de corba kategorisine koymuslar ve sirbistanin yemegi olarak pasulj ismiyle 24. sirada yerini almis. sulu köftemiz de yunanlilarin olmus.

    mercimek en sevdigim corba. hakediyor. iskembe, sulu köfte ve tarhana da cok iyi corbalar ama corbalarda birini yarismaya sokacaksin hangisi secersin deseler mercimegi secerim. bu arada koreliler corbayla beslenen bir millet ama bir tane corbalari bile listeye girememis. o kadar mutlu oldum ki. yemek konusunda bu kadar zevksiz bir ülke görmedim ben. bu arada sulu yemek olarak benim gönlümde dana etli japon rameni birinciligi hak ediyor ama yemegin suyu degil eti ve yumurtasi lezzetli. yani corbanin suyunu kiyaslarsak mercimek corbasi ve tomyum en lezzetlileri. gülyas'i da cok duydum ama deneyemedim.

  • kızların şortlarının boyu ayıp sınırını aşmış

    o degil de bu sortlari uretenlerin sucu tamamen. yahu normal seviyede bir sort yok. kadin sortlarinin hepsi asiri kisa. kim bu salak modayi cikardi acaba? is yerinde sort giydigim zaman oturdugumda rahatsiz oluyorum. butun bacagim ortada, sanki boxer giymisim gibi. biraz uzunlarini yapin bunlarin, bakin turkiye'de nasil cok satilacak. dikkat cekmek icin giyen de moda diye giyiyor, poposunun yarisi hava alsin istediginden degil. kadinlara degil modacilara kizin siz. erkeklere kolsuz tshirt, dizustu sort giydirmeyen bu sistem kadinlari donla gezmeye zorluyor, moda adi altinda.