tropic of capricorn3
profili

  • sedat peker

    o kadar kalas, dangalak, nerede ne konuşması gerektiğini bilmeyen münasebetsiz bir siyasetçi güruhu var ki, hayatı cemaat evlerinde geçmiş, sanattan kültürden uzak tipler, insan içine hiç çıkmamış, nerede ne söylenmesi gerektiğini bilmeyen münasebetsiz tipler. maden işçilerine ''güzel öldüler'' diyen mi dersin, yardıma ihtiyacım var kanser hastasıyım diyen gence herkesin içinde para veren mi dersin ,
    çocuğa, -şimdi ramazan sana çikolata veremeyiz- diyen bakan mı dersin. neler gördük son 20 senede. gazeteci diye toplum önüne çıkartılanlar ise 3 kitap okumuşluğu olmayan yandaş salaklar sürüsü , bu ülkede ıq seviyesi 90 altında zır cahil adamlar üniversitelerde profesör, üstüne üstlük televizyonlarda her halt üzerine söyleyecekleri var bize bu cahil profesörlerin, sanatçı diye geçinenleri zaten hiç anlatmayalım.

    ancak bu kabadayı , mafya ya da suç örgütü lideri dediğimiz adam ülkenin ortalama gazetecisinden, profesöründen, siyasetçisinden, sanatçısından fersah fersah önde. nasıl bir zamana denk geldiysek artık. sizi bilmem ama şu adamın konuşmalarından sonra bunları düşündüm. adam turnusol kağıdı gibi yüzüme çarptı bunları.

    tanım : ülkenin elitlerinden(!) daha gelişmiş kabadayı.

  • kedilerin aslında sevimli olmaması

    çoğu sevimli değil de ben kendi adıma sevimlilik aramıyorum kedide.

    kedici adam kedide sevimlilik aramaz. kediyi gizimiyle , hainliği ile ibnetorluğu ile sever.
    ona elinle köfte getirirsin o da yangndan mal kaçırır gibi eline vurup köfteyi yere düşürür. sanki ben vermeyecem o köfteyi sana deyyus! olduğu gibi kabul edersin kediyi. kedi kedidir , sevimli falan değildir.

    bir elementtir kedi. saftır. sıfata ihtiyacı yoktur

    zaten harbi kedici adam (ya da kadın) büyük kedi sever. ne o öyle şirinlik muskası minik kedi görünce ağzının suyu akmalar falan kardeşim ?

  • rasim ozan kütahyalı

    işin acı kısmı şudur;

    böyle bir yaratığın 1 sene önce söylediği bir sözden dolayı kendisine haksızlık mı ediliyor yoksa bu yaptırım haklı mıdır onu tartışıyor insanlar.

    şunu anladım ki buradaki güruh ülke ile zerre alakası olmayan apolitik tiplerden oluşuyor.

    bu giriyi şikayet etmezseniz onun bunun çocuğusunuz.

    ulan bu adam cemaatin balyoz-ergenekon kumpası sırasında cemaatin politikalarını desteklemedi mi? kanal kanal çıkıp bu davaları bu kumpası savunmadı mı? o balyoz-ergenekon sürecinde pek çok şerefli subay, emekli olanlar dahil içeri alınmadı mı? aileleri parçalanmadı mı? bazıları hapishanede ölmedi mi? intihar edenler olmadı mı? sonra yerlerine cemaatçiler yerleştirilmedi mi?
    ha amına kodumun embesilleri? cevap verin. siz nerede yaşıyorsunuz lan? hangi ülkede yaşıyorsunuz olum? hiç mi haberiniz yok lan ülkeden. siktimin embesilleri

    siz şimdi çıkmışsınız bu adama söylediği ayıp sözden dolayı haksızlık edildi mi edilmedi mi onu konuşuyorsunuz. sizin ben aklınızı olmayan bilginizi sikiyim. vicdanınızın amınakoyyım. size çok iyi lan bu siyasiler. insallah 30 sene rte yönetir de ülkeyi ağlarsınız. size bu layık olum. şikayet etmeyin siyasilerden, iktidardan falan.