cauchygalois3
profili

  • beşiktaş

    geçen seneki başlangıcımıza göre çok iyi bir yerdeyiz. takımı oturtmak zaman alıyor devre arası da muhtemelen yerli transfer yapacağız aldıklarımız çöp çıktığı için. dünkü maçta 2 puanı sene başından fırtına gibi başladığımız için şımarıklıktan verdik. geçen sene bu haftalarda sergen hocayı istifaya yolluyordu neredeyse mal tarafta sonradan açıldık şimdi baştan böyleysek sene sonunu düşünemiyorum. daha bu takıma alex, vida, n'koudou falan gelecek. gökhan töre gibi tipleri idmanda minyatür kale maçına bile almadığımız sürece şampiyonluk garanti.

  • 16 temmuz 2020 hafter ve sisi'nin antlaşması

    uluslararası hukuka göre hükümsüz bir antlaşmadır. libya'nın bm nezdindeki meşru hükümeti serrac hükümetidir herhangi bir ülkenin ordusunu kendi ülkesine davet etme yetkisi de onlardadır hafter'de değil. bu durumda mısır işgalci konuma düşecektir.

  • umut bilge'nin kanalını kapattırıyoruz

    mehmet kanur üzerinden prim yapan youtuber umut bilge paylaştığı videoda mehmet'i kendisinin meşhur ettiğini ilan ederek prim yapmaya çalışmaktadır. kanalı bulan, başlığı açan ve ilk entryi giren kişi olarak bu kişinin yalancı olduğunu ve prim yapmak için küçücük bir çocuğun arkasına sığınacak kadar zavallı olduğunu söyleyebilirim. kendisi ayrıca videosunda ekşisözlükten de en ufak bir şekilde bahsetmemiş ve bunun telif sebebi ile olduğu şeklinde komik bir bahane üretmiştir. sizlerden ricam bu primcinin videosunu seri şikayet ettirip kanalını kapattırmanızdır. kendisinin önce benden sonra da ekşisözlük ailesinden özür dileyip bu videoyu silmediği takdirde olacakları görüp ibret almasını diliyorum.

    edit: https://twitter.com/…gex/status/1163964757042507776 utanmaz arlanmaz adamın tweetine bak yeni gördüm bunu da reportlayın.
    edit 2: her köylü kurnazının yapacağı gibi tweetini silmiş neyseki ekran görüntüsü var
    https://prnt.sc/ovnz31
    edit 3: dislikeları gizleyip yorumları kapatmış https://eksiup.com/p/2m851654fnwh