gezer dover9
profili

  • üsküdar amerikan öğrencilerinin nazi selamı

    iste tam su ustteki (bkz: #150341884) entry ve bunu cekinmeden yazabilen zihniyet yuzunden ben yahudi beyanini esas almayi tercih ediyorum, dedirten olay.

    seni okuz seni.

  • türkiye'nin çip üretmeye hazırlanması

    1983 te microchip ureten bir kuruma sahiptik...

    bunu ureten kurum olan tubitak, 1980 - 2007 arasinda bildiginiz hayvan gibi proje ve uretim yapmis ... ilgililink, sayfa 9. 2007 ila 2017 arasinda ise resmen durmus ( e tabi hayvanat bahcesi mudur, guresci vs vs derken ... uretime sira gelmemis.... )

    o yuzden altyapisi 20-30 sene once yapilmis yatirimlarin uzerine konan akp

    (bkz: milgem)
    (bkz: mavi vatan)
    (bkz: ulaq)
    (bkz: uzun ufuk)

    30 sene once know-how ve altyapisi olan microchip uretimine baslayacaklarini ilan ediyorlar.

    ek bilgi: icine edilip, akp lilestirilmeden once aselsan ve bilkent universitesi ortak nanochip uretimine baslamisti zaten, 2015

    yalanciya birsey yapmiyorlar ulan, atin durun ....

  • viskiye su koymak

    acilin .... :)

    ozellikle scotch icimlerinde, birkac damla su damlatmak, viskiyi "acar" . acma kavrami , koku ve tat ozelliklerini on olana plana cikarmakla es degerdir.

    sebebi: cogu kaliteli viskiye tad, aroma ve kokusunu veren guaiacol maddesi, normalde, vardaktaki bir viski de asagida olur, uste eklenen su ile difuzyondan dolayi, uste cikar ve bardagi agziniza ilk goturdugunuzdeki derinlesen koku ve tada sebep olun.

    dagilin.... :)

  • aslında amerikalılar ay'a gitmedi

    ben buradan, 50 senedir bu isi gizli tutup, tek kelime sizdirmamayi basaran on binlerce nasa calisanina ve onlarca astronota tesekkurlerimi, bu isi ortaya cikaramayan rus ve cin devletlerine de teessuflerimi iletmek istiyorum. beceriksizler.

  • kyle rittenhouse

    blm olaylari sirasinda bir ara odumuz bokumuza karismis sekilde evde oturduk. ulan… amerika'nin en yasanasi sehirlerinden birindeyim, herifler gosteri ayagina apple, lv, hermes, nordstrom, best buy ne varsa yagmaladi ( sonra facebook marketplace uzerinden sifir iphone/ipadler, hermes lv cantalar filan yari fiyatina satildi. insanlar polisle, yagmacilari bulamiyorsaniz bakin ilanlari burada diye dalga gecti)

    sehirin gobeginde alkol ve sigara satan dukkanlari gariban gocmen( gocmen amk adam gocmen, gariban lan, ingilizce konusamiyor dogru duzgun) sahibinin gozu onunde, adam yalvarirken yagmalayanlari seyretti bu gozler… sonra ne oldu? sapkasini takmis ( barda you spilled my beer diyecek tipli adamlar) , avci yelegini giymis, ellerinde ar15 olan elemanlar ortaya cikti, sahibinin kim
    oldugunu ayirt etmeden is yerlerinin onunde beklemeye basladilar… tahmin edin ne oldu? aaaa yagma bittiiii…. ne ilginc di mi? protestolar bariscil formatta devam etti sonra.

    okuma veya inceleme aliskanligimiz yok, durmadan anlatiriz sadece ama suna bir goz atin gercekten masum protestocular mi vurulmus? detayli olarak netedeyse kare kare anlatilmis. cocuga ( sempatiklestirmiyorum, 17 yasinda olay oldugunda) birini vurdum diye teslim olmaya giderken, sabikali
    herifler silah cekip saldiriyor, o da vuruyor. ıyi yapiyor bence…

    kyle denen velet, belirli bir ideolojiye sahip olarak yetistiriliyor, buyuk ihtimal irkci dusuncelere sahip, kotu bir insan bile olabilir. ama bunlar hicbirinize su adamin vurduklarini savunma hakki vermiyor, siktirini gidiniz efendim. olaylari yasamasak, gozumuzle gormesek anlarim da…. istanbulda nisantasini, ankarada 7. caddeyi, izmirde kordonu herhangi azinlik, polis birini oldurdu diye yakip yiksin bakayim… ne diyeceksiniz acaba?

    gezi protestolarindaki palali ile filan karsilastiranlar olmus… evladim hasta misiniz, gerizekali misiniz? gezi de dukkanini yagmaya gelenlere silah ceken ve vuran mi oldu da karsilastiriyorsunuz. elinde palayla, savunmasiz insanlara saldiran, sonrada pezevenklikten hukum giyen bir adam lan karsilastirdiginiz

    edit: yazim hatalari

  • şeyma subaşı'nın evlilik teklifi alması

    sunun kitabinin ismi neydi, alip okuyacagim, boyle olmuyor. benim neyim eksik .

    edit : arkadaslar, romalilar, yurttaslar... iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim. vajina olayinin ben de farkindayim ama umut fakirin ekmegi iste...

  • ümmet adım atmamızı bekliyor

    lubnanli, filistinli, urdunlu, suudi, misirli, ısrailli, avrupali, amerikali bilumum yerden hergun iletisim icinde oldugum arkadaslarim ve is arkadaslarim var... medyayi da yakindan takip ederim... yani uzgunum ama kimsenin sizden bir halt bekledigi yok... hatta kimsenin umurunda degilsiniz, kimse sizden bahsetmiyor bile, daha da kotusu agzinizi her actiginizda alay konusu oluyorsunuz

    oturun oturdugunuz yerde, once ulkeyi duzeltin lan!

  • mama yerine ev yemeği seven ve yiyen hayvan

    bakin bu tam olarak benim.

  • gülmekten geberten diziler

    birazdan burasi kimsenin bilmedigi abudik gubudik dizilere, muthis yaaaa diyen veya kitlelerin benimsedigi dizilere, nasil guluyorsunuz buna anlamiyorum diyen genc arkadaslarla dolacak.

    sahsim adina, married with children ve alf'e katila katila gulerdim.