lycaon1
profili

  • malatya'da ölüme terk edilen kedi

    @vbr nickli duyarlı arkadaşın isteği üzerine;
    merhaba destek olur musunuz?

    malatyalılar bilir, inonu caddesi malatyanin en koskocaman caddesi. dün gece bu caddede bir apartmanın altından yer altına uzananan bir borunun içinden kedi miyavlamasi geldiğini fark ettim. aslında kopegim fark etti, borunun içine burnunu sokup yanından ayrılmadı. sonra ben baktim, kedi sesi olduğuna emin oldum ışık filan tuttum. bu arada birkac insan daha geldi, toplastik itfaiyeyi aradık. meğer bizden önce birileri daha duymuş sesi aramış itfaiyeyi, itfaiye gelmiş bir bez parçasını sarkıtmış uğraşmamış ve nihayetinde bu boru tedaşa ait onlar gelsin baksın demiş.
    ben gece 10 civarı tedasi aradım. geleceğiz dediler. hastanede nöbetten birkaç saatlik izin almıştım, başını bekleyemedim. kedinin oldugu yere a4 yapistirdim, baya tarif ettim yerini onlara orada. ben hastaneye döndüm onlar da sağ olsun ekipleri bir saate filan gelmisler. telefonla irtibat kurduk. borunun telekoma bağlı olduğunu kaldirimin altindan devam ettigini, birşey yapamayacaklarını söylediler. çaresiz telekomu arayıp acil diye belirttim, kayıt bıraktım. arkadaşlar sıkıntı şu; boru eğimli en işlek kaldırımın altından sanırım yola doğru uzanıyor. ıtfaiyenin de tedasin da çekindiği şey bu borunun kırılacaği, kırılması gerektiği nasıl olacağı vs. ben şu an telekoma da güvenmiyorum, onlar da topu bir başkasına atarsa bu havyan dayanamaz.
    göz göre göre bir can gitmesin o kedi yavru belli ki, sessizlik olduğu gibi acı acı miyavliyor insan sesi duyunca sakinlesip susuyor.
    destek olun başlığı yukarı taşıyalım. birileri el
    atsın. yoksa bu sürüncemede hayvancagiz ölüp gidecek.

    caddenin borunun ve itafiyenin paçavra bezini nöbetten çıkar çıkmaz fotoğrafını çekip ekleyeceğim.

    arkadaşlar kedi kurtarıldı konuyu gündeme getiren arkadaşımıza ve hepinize teşekkür ederiz.
    fotoğraflar:
    https://eksiup.com/p/or76086ybr48

    https://eksiup.com/p/

    haber linki : https://mobile.twitter.com/…160868104857108480?s=21