kayseridekideniz4
profili

  • ismail saymaz

    gazetecidir.

    bugün mesleğinin hakkını verdi. çatır çatır soruyor. yeri geliyor bakanın sözünü kesiyor yeri geliyor cevap vermediniz diye sıkıştırıyor. ayrıca bakanın karşısında ezilip büzülmüyor bakan çıkıştıkça o da çıkışıyor.

    yayın pek bir şey söylenmeden akıp geçti. ama belki okur eve gidince, bizi hayal kırıklığına uğratmadığın için teşekkürler.

    en çok da; süleyman soylu "artık 90lardaki gibi kötü muamele yok" dediği anda "gezi parkında 7 genç dövülerek öldürüldü" diye çıktın ya. sen iyi bir gazeteci olmak bir yana iyi bir insansın. o gençler yok yere öldürüldü belki. ama onları öldürenler kadar hesabını sormayanlar da onlara sırtını döndü. o gençleri unutmadın. en azından denedin.

  • babaların telaffuz hataları

    uzun uğraşlar sonucu powerbank diyememesi, hatta bu telaffuza yakın bir biçimde hatalı bile olsa söyleyememesi sonucu türk dil kurumu'na yeni bir sözcük armağan ederek bu işi çözdü babam.

    "seyyar akü"

  • ekrem imamoğlu'nun ibb arsasını yakınına satması

    yaptığı (eğer doğruysa) kim yaparsa yapsın çok yanlıştır. umarım hesabını verir.

    ancak, siz aktrol arkadaşlar.. buna hesap sorma hakkını çoktan kaybettiniz.

    buna ben karşı çıkabilirim, ya da içi rahat herhangi bir vatandaş. herhangi bir şeye kılıf aramak zorunda hissetmemiş bir vatandaş hesap sorabilir ancak.

    edit: kimseyi devletin parasını yedi diye savunacak değilim arkadaşlar. bu ortaya çıkarsa ben de, bu adamı savunan herhangi birisi de hesabını soracaktır emin olun. ancak, "akp olsa ne yazardınız şimdi imamoğlu olunca bidi bidi" geyiği yapan arkadaşlar var.

    çünkü güvenmiyorum arkadaşım. bütün medya tek güruhun elindeyken, seçimden bir hafta sonra istanbul'da parklar temizlenmiyor diye saçma salak her şeyi karalama malzemesine dönüştüren medyanın yaptığı habere güvenmiyorum.

    bu bir insanı ya da bir partiyi sevip sevmeme meselesi değil. kaldı ki sevmiyorum yani mevcut ibb başkanını da. ortada bir haksızlık var ama. önce bunu konuşun. daha sonra doğruyu tartışırsınız.

    devlet adamları hakkında konuşuyoruz. yanlış yapmışsa hesabını soracağız, doğruysa alkışlayacağız sevip sevmemek ne yani.

    kızımıza damat almıyoruz.

  • ösym'nin 377 milyon lira kar etmesi

    ülkede kâr etmesi gereken, devletin yoktan var ettiği kurumlar bir bir satılıyor; ancak maddi bir kaygısı olmaması gereken ve kimseyi dara düşürmemesi gereken ösym, topladığı sınav katılım ücretleriyle 9 haneli kâr bedelleri açıklıyor.

    paranormal bir ülkeyiz.