kofte seven insan3
profili

  • türkiye'de gümbür gümbür aşı yapılması

    muhalifler niye beğenmesin? sizin zihniyetinize aklınıza sokayım ben gerizekalılar. biz düşük seviye vatandaş mıyız? vergi mi vermiyoruz? köle miyiz?

    adama bak sanki oturup bütün gün kötü iş yapılsa da bok atsak diye bekliyoruz sanıyor. böyle durumlarda mal mal konuşan bu hergele, zor zamanda da aynı gemideyiz yazmasını da biliyor karakter yoksunu.

    aşı konusuna gelince hakikaten doğru, sistem çökmüş galiba dün birkaç defa. şehir hastanesi'ne gittiğimde gözlemlediğim kadarıyla sistem gelir gelmez içeriye 30 40 saniyede bir 30 kişi alıyorlardı. oldukça hızlı ilerliyor.

    salgından bir an önce kurtulmamız dileğiyle.

  • irem sak'ın bağımlılık yapan ingiliz aksanı

    sanırım ekşi sözlükte irem sak lobisi var, ne paylaşırsa paylaşsın yalakalık yapan bir kitle mevcut yoksa durup dururken sürekli başlıkları açılmazdı.

    rezalet bir video.

  • ekrem imamoğlu

    ülke siyaseti imamoğlu'nu o kadar öne çıkardı ki, haliyle insanlar büyük beklenti içine girdi.

    belediyede işler öyle yürümüyor. bu adamın çalışıp çalışmadığına 1 ay 2 ay sonra değil, sonraki seçim döneminde yani 5 yıl sonra bakmak gerekiyor. meclisi tatilde, atamalarının tamamı halen yapılamamış bir belediyeden 1 ayda metro mu inşa edilmesi bekleniyor? işlerin tıkırında yürümesi bile büyük başarıdır zira bu denli derin değişimler arkasından kaos getirir ama bu olmadı neyse ki. o yüzden, 5 yıl sonra konuşulacak konuları bugün açmanın hiçbir mantığı yok.