neyazsamacep5
profili

  • suriyelileri bakmadık ondan deprem oluyor

    deprem olduktan sonra allah yokmuşcasına afet yerinde tavşanlar gibi sevişen bu lanetli millete baktıkça ve bakmaya devam ettikçe yakamızı felaketler bırakmayacak.

    onlar geldikten sonra savaş çıktı, darbe oldu, yangınlar oldu, seller, depremler oldu. bimbir çeşit farklı hastalıklar ile geldiler. adını duymadığımız büyüler ile ortalığı karıştırdılar. bakıyorum da bir kıyamet kopmamış.

    esad geleceği görüp lanetli milletini bize iteledi.

  • iyi bir kadın olmanın hiçbir işe yaramaması

    karşı cins konusunda benim için gerçekten yaramadı. hatta bu durumdan dolayı bana hep şüpheyle yaklaştı.

    hayatımda ilk defa biri için ruh eşim olabilir demiştim. bu yüzden ona hep kendim gibi davrandım iyi, nazik, anlayışlı ve düşünceli ama o ise bu durumu sanki onu elde etmeye çalışan rol yapan bir kadın olarak düşündü. bir kadının bu kadar anlayışlı ve iyi olabileceğine inanmadı. hatta daha ileri gidip sosyal medyada çok aktif olmadığım için fake hesaplarımın olabileceği suçlamasını dahi yaptı. ona göre kadınlar içten pazarlıkçı kurnaz güvenilmezdi. hepsine güldüm geçtim en çok canımı acıtan kısmı sırf evlilik düşüncesinde sade bir nikah olsun abartıya kaçılmasın sonuçta evlilik millet eğlensin diye değil bizim mutluluğumuz için yapılan bir şey dediğim için bana amacın hemen köprüden karşıya geçmek demişti.*

    kendisinin telegramı vardı benim yoktu.
    kendisinin binlerce takip ve takipçisi vardı benim yoktu.
    kendisinin bir dünya çevresinde kız vardı benim parmakla sayılacak kadar erkek arkadaşım var.
    ama ne kadar kendi halinde iyi olursam olayım kadın olduğum için onun gözünde hiçbir anlamı yoktu.*

    bana göre hayatımda gördüğüm en aptal adamdı ki bence hâla aptal. şüphe ve güvensizliği yüzünden belki olabilecek en güzel ilişkiye engel oldu.

  • 6 eylül 2021 seyahat kısıtlamaları

    --- spoiler ---

    uygulamadan yabancı ülke vatandaşları muaf tutulmuştur.
    --- spoiler ---

    anlaşılan bu hastalık sadece türk vatandaşlarına mahsus

  • kocası ve oğlundan dayak yiyen kadın

    kadın kocası ve oğlundan kaçmak için küçücük balkona sığınmış orada bile kurtulamamış. şimdi bu kadın nasıl şikayetçi olsun? kadının gidecek yeri yok, arkasında duran sahip çıkan birileri yok. bu yüzden şikayetçi değilim demek zorunda kalıyor.

  • kafayı boşaltma yöntemleri

    (bkz: pasta yapmak) çok iyi kafa boşaltma yöntemidir. pandispanya kekini hazırlamak, kremasıyla uğraşmak ve meyvelere şekil vermek bir nevi oyun oynamak gibidir. hem kafanız boşalır hem de işin sonunda eseriniz ile mutlu olursunuz.