sivas5
profili

  • meral akşener

    sikerim masasını ya. getirmişler yüzde 1lik adamları, vekillik sözü vermişler yüzde 10 üzerinde oyu olan iyipartiyi ezmeye çalışıyorlar. mesele meclisse bu kadın akp'nin safına geçse, istediğini elde eder. siz nasıl insanlarsiniz lan? gidin alın hdpnin oylarını bakalım kurtaracak mi sizi? değil seloyu hapisten çıkarmak bu viral kanallarin karalamasiyla siz bu seçimi kaybedip, hepinizi tek tek siyasi arenadan nasıl silecekler. bir dahaki seçimleri de artik tayibin veliahtı yüzde 80 oyla gayet demokratik bir seçimle kazanır. şimdi olay sıcak ama siz bu ülkeyi bu gece bilinmezlige sattınız. tarihin son efsanesi olarak bu kadın geçecek kitaplara. abartıyor gibi görünüyorum ama sadece bir yıl bekleyin görün. kk ilk turda kaybedecek daha.

  • ikiz kuleleri abd'nin vurmuş olması ihtimali

    halk desteğini almadan girdiği çoğu mücadele abd için hüsran oldu.
    yukarıda yazan arkadaşların dediği gibi, öyle istediği yere istediği gibi giremez abd, abd bile olsan giremezsin. emin ol bu şansı olsa, şuan ziki tuttmuştuk. abd de olsan fevri hareket edip, beyler ben şoorraya giriyom la diyemezsin. çünkü ülkene karşı bir nefrete dönüşür bu. bugün çin bile bir milyarı geçkin nüfusuyla, bir avuç uygur türküne yaptığı zülmün duyulmasını istemiyor. ne kaybeder amk? sanki türkler, müslümanlar toplanıp boykot filan mı edecek? kendi gibi zihniyetler bu yüzden üzerine baskı kurmasın diye, kamplarda hallediyor işi.
    kaldı ki abd yediği boklardan sonra sinema aracılığı ile yeniden bir reklam yapar. oysa ıraka girer milletin anasını ağlatır ama filmde abd askeri nedensiz yere mağdur durumdadır, kızını özlüyordur, dünyanın en orrr... pardon en iyi adamıdır.

    ama abd ne yapabilir söyleyeyim mi? iki tane uçağın böyle bir işe girişeceğine dair istihbaratı alır. bilinçli önlem almaz. abd başkanı tesadüfen bir okulda olur (müthiş bir düşünce çünkü masum çocuklar arasında her şeyden habersiz masum bir orrr... pardon masum bir başkan imajı) ve işler gelişir sonra.

    toplumları birleştirmek içinde görünür görünmez/ var olan olmayan düşmanlara, ötekilere ihtiyaç var. kendi emellerin için saddamla da işini görür, işi biter siktir çeker, emeline uygun değilse artık öcalanı da satar, emeline uygunsa işidi kurar, bin ladini tutar ama mahkemelerde yargılamaz (gemide ölür terörüst yersen fafasfas)

    ama özete gelirsek, bu işi abd yaptı demekte, yapmadı demekte pek kesin bir çıkarım olamaz. zaten bunu bilerek girift bir duruma getirmek gerek. ama işin içinde abd varsa... neler olur neler.

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    telegram;
    maksat muhabbet

  • covid-19 salgınını hafife alan gerizekalılar

    hafife almayip ne yapalım? günde 13 bin insan aciliktan ölüyor, açlığı hafife alanda orospu çocuğudur o zaman.

  • sevgili için 2 bin km yol gitmek

    degiyorsa eğer 5 bin km bile gidilir. değmese bile gider insan, aslında onun için değil kendin için gidiyorsundur. aşk için gidilir. bir kez daha bozguna uğramak için bile gidilir. belki son gidistir, belki son görüştür. gitmek gerekir.