dranzera3
profili

  • amerika birleşik devletleri

    ve "50 bin dolara ev yok", "5 dolara hamburger yiyemezsin" diye millete sitem eden asimile göçmenleri de barındırdığı gerçeği de meydanda olan ülke.

    50 bin dolara ev yokmuş, bakalım var mıymış yok muymuş,
    ev 1
    ev 2
    ev 3

    herkes senin gibi silikon vadisinin dibinde yaşamak zorunda değil. buralarda da gayet yaşanır. herkes lüks ve şatafat içinde yaşayacak diye bir şey yok. şimdi bu göçmen kardeş çıkıp oralar ghetto, orda yaşanır mı falan der. buranın gettosu da fikirtepe mesela. bul bakayım fikirtepe de 50 bin liraya ev.

    peki abd'deki sıradan bir mcdonalds fiyatlarına bakalim
    https://food.ndtv.com/…-mcd-prices-and-menu-1790160

    var miymis 5 dolara hamburger, yok muymus? asimile olmuş göçmenin boş konuşanı da hiç çekilmiyor. almanya'da da çok vardı bunlardan. tek amaçları sağdan soldan insan gelmesin diye olan durumu daha kötü anlatıp, insanları uzak tutmaya calısmak. yani üstteki entryi giren arkadaslar sizin abd hakkında olumlu düsünmenizi ve abd'ye gitmenizi hic istemiyorlar cünkü pastanın dilimini sadece onlar bölüsmeli. sakın bu tür adamlara inanmayin. abd'ye cebinizde 50 bin dolarla bile gitseniz esek degilseniz acikta kalmazsiniz.

  • abdullah avcı

    kadro kötüymüş. siktirin gidin. bratislava'nın stoperi, orta sahası kim desem netten bakmadan söyleyemezsiniz amk. 4-2 yenildi bu takım bratislava'ya. kadro kötüymüş. he amk he.

  • ekşi itiraf

    yetimhanede buyumus biri olarak; ne annemi, ne babami tanimadim. kimsem yok. artik insanlar sordugunda annem babam sehir disinda, bir gun tanisirsiniz demekten yoruldum. artik yalan soylemek istemiyorum. evet yalnizim. kimsem yok kendimden baska. insanlara bunu soyledigim zaman bana acinasi gozlerle bakmalarindan, aptal saptal tavsiyeler vermelerinden yoruldum. hayatin guzelliklerinden bahsetmelerinden, eksikligim olmadigini soylemelerini istemiyorum. kendinize gelin ya. fikirleriniz, dusunceleriniz size kalsin. insan istemiyor sizden hicbir sey. sizin o ici bos tavsiyeleriniz, onerileriniz kimsenin umrunda degil.