halicenn3
profili

  • paranızı neye yatırdınız anketi

    "insana yatırdım" yazan arkadaş eskorta mı vermiş parasını anlayamadım.

  • 21 ocak 2022 getir rezaleti

    trendyol go da 5 aydır kuryelik yapıyorum. bugün ilk defa başıma ilginç bir olay geldi. iki siparişin ilkini müşteriye teslim ettikten sonra ikinci adrese geldim ve motorun arkasındaki çantayı açınca ikinci siparişin olmadığını görüp dumura uğradım. büyük ihtimalle ben yukarı çıkınca çingenenin biri çantayı açıp yemeği aldı.

    müşteri hizmetlerine olayı anlattım ikinci müşterinin parasını hemen iade ettiler ve bana hiç bir zorluk çıkarmadan (sen yedin belki bile demediler bile) konuyu kapattılar.
    bazen eksik ürün olunca müşteriler şikayet ediyor ve uzatmadan para iadesi yapılıyor. demem o ki trendyol hem market hem de yemek konusunda getirden çok daha önde.

    edit: yukarıda "götünü kaldırıp yemeğini kendin al" diyenlere bi kurye gözünden şunu söylemek istiyorum. sipariş verenlerden covid olanlar, yaşlı olanlar ve bebeği olup da sürekli dışarı çıkamayan çok insan var.

  • erkek yazarlardan kadın yazarlara sorular

    (bkz: kadın yazarlardan erkek yazarlara sorular) başlığında 132 sayfa entry girilmişken erkek yazarlardan kadın yazarlara sorular başlığına 1250 sayfa olmuş. demekki kadınlar bizi takmıyor o yüzden yormayın kendinizi bence.