ich bingol1
profili

  • erkek yazarlardan kadın yazarlara sorular

    hanginizdi o hatun? iki çift lafım var kendisine.

    sene 2016. nickini hatırlamadığım(unutmak için çok çaba sarf etmedim) bi hatun bana yürüdü. ama nasıl yürümek, koşuyor resmen. yalan yok, ekşi sözlük çerçevesinde alışık olduğum durumdu o sıralar. profilinde twitter hesabı da var. fotoğraflarına baktım, manken gibi. fit vücut, güzel yüz. bebek gibi. dedim tamam, bu bana bakmaz en iyisi yüz vermeyeyim. ama işler öyle olmadı. şeytan tüylü karı, alttan girdi üstten çıktı numaramı aldı. ee sonra ne twitter ne instagram'da fotoğrafım yok, whatsapp profilinde de fotoğrafım olmayınca dedi ki böyle olmaz fotoğraf atacaksın. haydaa, atmıyorum yahu izdivaç mı eyliyoruz sanki. hem ben çirkinim. hayır çirkin değilsin ve fotoğraf atacaksın dedi. hobaa. iki demagoji, iki ahlak yasası, bi freud, biraz da heidegger deyince yine ikna etti. buralarda çakal diye takılıyoruz ama özellikle karşı cinsten bi insan enseme vurup ağzımdaki lokmayı rahatça alıyor maalesef. attım fotoğraf. yedi dakika cevap yazmadı. sonra sen ahlaksızsın, kibirlisin, aklınca beni yemliyorsun bilmem ne. dedim noluyo aq naptım.
    hanımefendi attığım fotoğrafın bana ait olduğuna inanmamış. acaba çirkin biri olsam yine de konuşmaya devam eder miymiş diye onu dememişim iddiasına göre. bu iddiayı da üç kişilik whatsapp kız grubunda yaptığı istişare ile aklınca teyit ediyor. gruba konuşmalarımızı ve fotoğrafımı atmış. gelen cevaba bak "adam imlaya
    dikkat ediyor, fotoğraftaki o olamaz"
    dedim tamam, sherlock holmes gibisiniz, sizi tebrik ederim. ben değilim, özür dilerim. sonra liseden bi arkadaş vardı, üniversitede barajı geçemeyince manken olmuştu lavuk. cast ajansı falan koşturuyordu, onun fotoğrafını yolladım. heh şöyle yaa şimdi oldu işte dediler.

    o barajı geçemeyip senelerce cast ajanslarında koşuşturan arkadaşın ben olduğuma, sırf imlaya dikkat ediyorum diye inandılar. ya da inanmak istediler, bilemiyorum.

    neyse. bi saat sonra tüm mecralarda engelledim, sonra da onun hakkında her şeyi unuttum, bu anı ve yüzü hariç. eğer o hanımlar hala buradaysa kendilerine sesleniyorum. yüzü çirkin olan bendim. :((