sergiokun3
profili

  • pfizer biontech covid-19 aşısı

    kar amacı güden bir şirket mi? şaka mı ya nasıl da kandırılmışım hahahaha

    olm manyak mısınız ya? aşıyla bir şeyi değiştirmeye çalışacaklarına herkesin yaygın olarak kullandığı ağrı kesici kas gevşetici vb ilaçlara koyar yine sana yuttururlardı bunu.

    ya bu millet gereğinden fazla geri zekalı amk.

    edit: ya mesaj geldi o kadar güçlü değiller diye hahahaha güçleri sadece aşıya yetmiş.
    parola etki edemeyecek kadar güçsüz lobi mi olur lan?

  • sacha boey

    arkadaşlar herkes yerine adam alındı kamp vs diyor ama işin aslı öyle değil.

    geçen sene çok iyi oynarken bu arkadaş menajerlik şirketini değiştiriyor. rogonla anlaşıyor (fener'in sürekli topçu aldığı şirket). ondan sonra da oynamak istemiyor. hatta fatih terim'in “geleceğine yatırım yaptığımız oyuncular oynamak istemediğini söylüyor” diye bir açıklaması var. o şirketin instagram sayfasında fenerbahçe'nin yeni transferlerini falan beğeniyor.

    yani anlayacağınız menajerlik şirketi aklını çeliyor. bu sene ne olduysa oynamaya karar veriyor. kısacası geçen sene zaten çok iyiydi ama sonra kendi isteğiyle oynamamıştı. böyle isteyen birini kampa götürmemek de normal.

    şu an galatasaray'ın elindeki en değerli oyunculardan biri. umuyorum ki hücumda çok çok daha iyi olur. galatasaray'ın bir değeridir iyi olmasını hepimiz isteriz.

    edit: menajerlik şirket adı düzeltmesi

  • s-400

    bugün (bkz: murat muratoğlu) ‘nu dinledim ve mantıklı gelen bir açıklamayı buraya aktarmak istiyorum.

    yunanistan s300 aldığı zaman nato kurallarına takılmamak için bunları güney kıbrıs’a yerleştiriyor daha sonra oraya bağlı bir adaya getirtip sistemi kurmadan oraya bırakıyor o ayrı.

    türkiye de s400’leri alıp kuzey kıbrısa yerleştirirse hem davalık olmaz - diğer ülkeler tanımadığı için- hem de akdeniz’de işler kızışmışken orada koruyucu önlem olur. devletler dava açmak için kıbrıs’ı tanımak zorunda kalır hem de türkiye’ye yatırım uygulanmaz.

    biraz mantıklı gelmedi değil.