esmer ama yavsak olmayan taylan4
profili

  • kötü hissedildiğinde sığınılan kişi

    hiç kimse...

    hayatta sığınacağı bir insan, bir yer veya herhangi bir şeyi olan insanları çok kıskanıyorum.

    benim için şans kelimesi budur sanırım. şöyle bir bakıyorum da sığınacağım hiçbir şeyim yok. bazen güçlü hissettiriyor bu, bazen sokakta kalmış it yavrusu gibi.

    şu kol kırılır yen içinde kalır felsefesi bendeki. sığınacak bir şeyi olan insanlara aşırı imreniyorum. ama yine de onlara öfkeyle bakıyorum.

    şanslı piçlersiniz, vesselam.

  • fake siyahi profiline gelen türk kızı mesajları

    çok azı müstesna türk kadınlarina saygı duymamamın baş sebebi bu.

    kurgu falan da değil bildiğin gerçek. şu ülkeye gelip en az 10 türk kadını sikmemiş zenci yok. evet size elini tutturmayan meryem ana türk kadınları.

    son zamanlarda buraya bu kadar yerleşmelerinin sebebi de bu. kıskanıyorsam arap olayım ama buradaki demografiye surilerden sonra en büyük darbeyi zenciler vuruyor. çünkü türk kızları tokmakçılarıyla afrika'ya gitmek yerine onları da buraya getiriyor ve melez piçlerini burda büyütüyorlar.

  • türk kızları vs iran kızları

    yıllar önce bir yazar muhteşem bir tespit yapmıştı.

    "iran kızları görünüm olarak orta doğu, kafa olarak avrupalıdır. türk kızları ise görünüm olarak avrupalı, kafa olarak orta doğuludur."

  • çaylak onay listesi

    4 senedir içinde bulunduğum listeydi. tabii beklerken birkaç tane çaylak dost edinmiştik. ama o zamanlar mesajlaşma yasaktı çaylaklara.

    ara ara giriler üzerinden konuşurduk, ara ara en saçma entrylerimizi favlardık... birimiz mutsuz olsa diğerleri hep birlikte diğerini eğlendirmeye çalışırdı.

    şimdi bakıyorum profillerine. ya kayıp yazıyor, ya da en son 2017'de girmişler. yalnız hissediyorum.