hilkar4
profili

  • evlilik pişmanlıktır

    aşırı mutluyum, iyi ki onunla evliyim, cicim ayında falan da değilim pis ekşiciler 10 yılı askın suredir beraberiz ve 6 yıldır evliyiz, onsuz bir hayat hep eksik olurdu, iyi ki var, hayat arkadaşım, herseyim.

  • evlilikte kadınla erkeğin bütçelerinin ayrı olması

    gerçekten üzülüyorum su şekilde yaşayanlara, siz evlenmediniz, siz ev arkadaşı ile yaşıyorsunuz, ve sevgiye açsınız. çocuklarınızda sevgiye aç büyüyecek. hayat müşterek insan olun biraz. eşimin benden çok kazandığı zaman oldu, işsiz kaldığı zaman da oldu, bir kadın olarak her zaman arkasındayım, öğrenci iken parası bittiginde ben kendi harclıgımdan verdim, onda para olduğunda bana verdi, gün geldi 5 kuruşsuz kaldık ama şimdi imparatorluğumuzu kuruyoruz. demem o ki, bu şekilde bi ilişki normal degil! size normal gibi dayatılıyorsa bırakın su ilişkileri, yarın çocuğun olduğunda dondurma isteyen çocuğa şimdi ben verdim ikincisini sen mi ver diyeceksiniz! ya da ben zaten üşümüyorum doğalgazı sen yakıyorsun sen mi öde diyeceksiniz? ya kaç yıldır avrupa'dayım emin ol almanlar bile bu kadar degil. aile olmak hersey çocuklar, bizim nesil güzel aile olsun ki gelecek nesiller sevgi ile büyüyüp su toplumu biraz düzeltsin.

  • yazarların italyanca seviyelerini gösteren cümle

    ho studiato universita di bologna per la laurea magistrale per 4 anni!! allora adesso posso parlare che cosa voui meglio di turco..

  • garanti bankası sıra bekleme algoritması

    bugun, garanti bankasi florya subesinde kurumsal islemler icin sirket adina aldigim sira numarasini saat 13:35`de idi. daha sonra her yeni gelen kisinin benden daha az bekleyip onume gectigini gorunce, bir de sahsi hesabimdan numara aldim. bu numarayi ise saat 13:50 de aldim. yaklasik 50 dakikalik beklemenin nihayetinde kisisel hesaptan aldigim numara sirket hesabindan aldigimdan daha once geldi.
    lutfen bu basligin altina hesabindaki paraya gore geliyor falan yazmayin, cunku sirket hesabindaki meblag ile kisisel hesabin meblagsinin farkini da geciyorum, oncelikli olarak yine sirkete gelmedi siralama. ve evet, velev ki hesaba gore de geliyor, bunun da bir hakkaniyeti olmasi gerekmekte. hesabinda hic para olmayan birisi, ya da kredi borc bataginda olan birisi 13:30 da sira numarasi alip, her gelen ondan daha iyi diye saat 17:00 ye kadar bekleyecek mi?
    zaman en degerli hazinemiz. 1 saat bugun garanti bankasinda bekledim ve gerekli sikayeti telefon bankaciligi ile de gerceklestirdim. bundan sonra ki sureclerde eger olursa bir gelisme buraya yazacagim ancak hem orada oturanlarin hem de internette gorduklerime istinaden garanti bankasi sira bekleme algoritmasi ile ilgili olarak bir cok sikayet mevcut.