aynalikemer7
profili

  • çerkesler etnik kökenlerini gizledi

    adamlar resmen soykırım yaptıkları çerkeslerin geldiği türkiye'yi, çerkeslere ayrımcılık yapmakla suçlamış. baştan sonra tekrar tekrar okudum ve hala şok içerisindeyim. yakında kızılderililere yapılanlardan dolayı amerikalılar tarafından türkiye'ye karşı bir suçlama yöneltilirse şaşırmayacağım.

    dünyadaki ne kadar vahşi ve ahlak yoksunu millet varsa, tarihi şan ve şerefle dolu türk milletine çamur atma derdine düşmüş durumda. vahşi ve aşağılık batılılar, türk tarihini pislik elleriyle manipüle edebileceklerini, kendilerini bu şekilde aklayabileceklerini düşünüyorlar.

  • fahrettin altun

    almanya doğumlu, soyu, nereden geldiği ve ne üdüğü belli olmayan, türkiye cumhuriyeti'nin kurucu unsuru olan türk milli kimliğine her fırsatta saldırmaktan geri durmayan bir kişi. fenotip olarak türk kökenli olmadığı açıkça görülüyor ancak benliğinde de kendini türk olarak kabul etmediğini türk milli değerlerine hınçla saldırmasından anlayabiliyoruz.

    her geçen gün daha da dibe batan türkiye'nin her hatasının arkasında nedense bu adam yer alıyor ancak geçmişi ve kökeni hakkında en ufak bir bilgi mevcut değil. abd'nin türkiye'yi yok etmek ve ortadoğu'yu cehenneme çevirmek için ortaya çıkartmış olduğu yeşil kuşak projesinin akp ayağının başlangıç tarihi olan 1998'de istanbul üniversitesi'ni bitrerek siyasal islamcılarla ortak hareket etmeye başlamış.

    sık sık amerika ve batı ülkelerini üniversitelerde konuk olarak ziyaret eden, ne üdüğü belirsiz türk düşmanı bu kişinin türk devletinin üst kademelerdinde yer alması, dış politikasına yön vermesi, bu ülkenin geleceği ile ilgili en kaygı duyulması gereken hususlardan bir tanesidir.

    osmanlı'nın son dönemlerinde batı tarafından yetiştirilip ülkeyi bataklığa sürüklemiş ermeni dışişleri bakanı gabriel noradunkyan gibi kişiler, ülkenin birinci dünya savaşına girmesine sebep olmuş ve milyonlarca türk'ün batılılarca katledilmesine zemin hazırlamıştır. umarım türkiye cumhuriyeti devleti aynı hataları tekrar etmez ve devlet kademelerini soyu bozuk vatan hainlerinden temiz tutmayı başarabilir.

  • nihat genç'in haluk bilginer'e saygı duymam demesi

    "türkiye'den siktir olup gitmek" başlığında köşe kapmaca oynayan beyinsiz ekşici ergenler, nihat genç'i eleştiriyor işe bak*. zamanında fetö organizasyonunun güzellemesini yapan filmlerde fethullah gülen'i canlandıran adamı övüp, bu ülkenin yetiştirdiği ender atatürkçü gazetecilerinden birine "sen kimsin?" sorusunu sorma hadsizliğini gösteriyor pembe götüyle.

    gerizekalı beyaz türk, atatürkçülüğü kadıköy'de, beşiktaş'ta bira içip, netflix'te "friends" izlemek sandığı için, "nihat genç kim aq hihihiih" diye aklınca espiri yapması gayet normal. nihat genç, darbe girişimi sonrası olağanüstü hal döneminde siz fıldır fıldır yurtdışına kapak atmaya çalışıp, fareler gibi kaçacak delik ararken şu konuşmayı yapmış bir adamdır;

    tayyip'in rejiminde hadi çıkın da ötün!

  • ermeniler ve rumlar gitmeseydi

    hayatında hiç ermeni veya rumla karşılaşmamış insan beyanı. rusya'da yapılan uluslararası bir spor müsabakasında ermenistan'dan gelen grubun kızlara bakışlarından rahatsız olan asyalı grubun bunlardan kaçacak yer aradıklarına şahit olmuştum, heriflerin tiplerini gece sokakta görseniz yolunuzu değiştirirdiniz.

    pembe götlü cihangir solcuları, ermenileri hala osmanlı istanbulu'nda yaşayan şehirli entellektüel kesim olarak görse de bu adamlar fiziksel ve kültürel olarak doğu anadolu insanının hristiyan versiyonudur sadece, çomarlık konusunda eleştirdiğiniz eğitimsiz anadolu insanından hiçbir farkları yoktur. inanmayan erivan'a gidip 2-3 gün geçirmeyi deneyebilir, hayatta kalırsa anılarını burada paylaşır.

    ermeni veya rum etnik kimliği ne olursa olsun, modern dünyada yaşamak üzere eğitim almamış kimse toplumsal yaşama adapte olamaz, ülkeye herhangi bir gelişim sağlayamaz.

  • ambulansa yol vermeyen sürücünün takla atması

    umarım kendisi için gelen ambulansa kimse yol vermez. böyle parazitlerin geberip gitmesi ülke için en hayırlısı.

    (bkz: doğal seleksiyon)

  • 6 temmuz 2019 metro turizm rezaleti

    benim anlamadığım yabancılar niye bagajda gelme zahmetine girmiş ki, sanki ülkede sınır kontrolü diye bir şey kaldı; havaalanında bile yırtık pasaportla, canlı bomba tipli bir çok insan elini kolunu sallaya sallaya, polislerin ensesine birer tokat atarak içeri girebiliyorlar. bu ülkede eğer türk değilsen devlet tarafından %100 koruma altındasın.

  • 15 haziran 2019 siverek'teki katliam

    türkiye cumhuriyeti kuruluş felsefesi, toprakları içinde eşit haklara sahip, birey bilinci içinde yetişmiş vatandaşlık kavramını esas alır. cumhuriyetin kuruluşundan beri bu felsefeye karşı çıkan kesim; toprak ağaları, feodal beyler, şeyhler, hocalar gibi cehaletten beslenen leş kargaları olmuştur.

    bu feodal düzene karşı çıkan, atatürkçü, ilerici ve aydın insanlar güneydoğu'da kürt düşmanı ve faşist, anadolu'nun diğer bölümlerinde ise kafir ilan edildi. her toplumsal hak ve adalet arayışında jopla, mermiyle boğuştu, karşılığında hakkını aradığı kesim tarafından "terörist" olarak tanımlandı. ancak her ne hikmetse şimdi bu düzeni besleyen gericilere ve zalimlere karşı bireysel hakları incinen herkes, dönüp bu terörist ilan edilen kesimden yardım istiyor, kendi bireysel hakları için toplumun tümünden destek bekliyor.

    ben bu olayda kim mağdur olmuşsa siyasi görüşünü ve bakış açısını bilmem, umarım haklı olan her kimse bir an önce adalet sağlanır, mağduriyet yaşayan kişiler haklarını elde eder. ancak genel olarak türkiye'de bireyler toplumsal hak ve adalet arayışlarında köşeye sinip, kendi bireysel hakları ihlal edilince tepki gösterme yoluna gittiği sürece bu tip olayların önlenmesi mümkün değildir.