paramount6
profili

  • burnu estetik olmayan kadın kalmamış olması

    bir de hepsi aynı durmuyo mu. çok komikler. hahhahhaha.

    gösteriş budalaları. 30'unuzdan sonra çökünce görücem sizi.

    edit: kusur seviyorum. hatta kusurlara aşığım.

  • mihail gorbaçov

    95'te mi ne odtü'ye geldiğinde kendini protesto eden öğrencilere hitaben “sizde hala komünist mi var” diyerek dalga geçmişliği vardır.

    soğuk savaşı bitiren aklıselim bir dedemizdi. türkiyedeki solcu geçinen güruha bakmayın, doğru olanı yaptı. stalin gibi biri olsaydı şimdi olası yaşanabilecek bir nükleer savaş sonrası 3 bacaklı, 4 gözlü falan doğmuş olacaktınız allahın gerizekalıları.

  • necip uysal

    2 metre önüne pas atamayan bjk oyuncusu. asist yaptı kasımpaşa'nın golünde. yüreğiyle oynuyomuş. yüreğine sokayım onun, bize beyniyle oynayan adama lazım.

  • covid-19'un ikinci dalgası

    insanoğlu bir şekilde bu virüsle hayatını devam ettirmek zorunda değil. hükumet bu yüzden var. devlet bu yüzden var. her türlü önlemi, her türlü tedbiri almak zorunda. gerekirse pandemi süresince maaşları devlet ödeyecek, bu kadar basit. ödeyemezse de siktir olup gidecek. sakın "devam etmemiz lazım" "geçtiğimiz iki ayı telafi etmek için herkes var gücüyle çalışacak" diyen orospu çocuğu patronlara bakmayın. olması gereken bu değil. sizi öyle bir alıştırmışlar ki, şu durumu bile normalize ediyorsunuz. etmeyin.

    edit: muhahahahaha adamlar delirmiş. kimse çalışmazsa, tedarik durursa, üretim olmazsa, elektrik su olmazsa nasıl olacakmış mış mış. yahu bu dediğimden bu mu anlaşılıyor? adam sms'le kaç milyon lira topladı, ne tür bir yardım etti sana, 5 tane dandik maske göndermek hariç? sen sanıyor musun ki şu pandemide herifler ihtişamından ödün veriyor? hani nerede sosyal devlet? hani nerde şirketlere, kobilere yardım? elin almanı, amerikalısı nasıl açıklıyor trilyon dolarlık euroluk yardım paketleri, hani nerde senin devletin angut?

  • evlilik kötü bir şeyse neden bu kadar insan evli

    "bok yiyin, milyonlarca sinek yanılıyor olamaz" tarzı bir önerme bu. bir şeyi çok kişi yapıyor diye iyi olduğunu nereden çıkarıyorsunuz?

  • romanların unutulmaz ilk cümleleri

    a be yürü de şöyle boyunu posunu görelim

    unknown