juggernaut5
profili

  • yeniden refah partisi

    milli görüş ajax altyapısı gibi sürekli yeni karakter çıkarıyor. ilk adını duyduğumda ne saçma isim parti başkanını görünce de ne saçmademiştim ama bir potansiyeli var özellikle tipik muhafazakar ve alt gelir grubunda olan bölgelerde. 31 mart kendileri için ciddi bir sınav ve gösteri olacak gibi.

  • orta asya'dan geldiysek neden çekik gözlü değiliz

    bu coğrafyada sürekli olarak kartların yeniden dağıtılması nedeniyle gözlerimiz açılmış olabilir.

  • erdoğan'dan imamoğlu'na kanal istanbul ayarı

    hep aynı şey. sol parti bize engel oluyor geyiği. kimsenin geçmediği otobanlar, köprüler gibi ekolojik dengeyi nasıl etkileyeceği belirsiz, son derece riskli görünen, müteahit zengin edici bir projeye insanların evet demesini bekliyorsunuz. buna da ülkenin önünü açmak diyorsunuz. kanal istanbul yapılmayacak çünkü ortada öyle bir para yok. ancak seçim malzemesi, popülizm amacıyla arada hortlatılıp unutturulacak.
    istanbul'da ekrem imamoğlu metro yapmak için dış kaynak ararken, ankara'da mansur yavaş otobüs almak için yabancı kredi aramak zorunda bırakılmışken hala gidip kanal istanbul'dan bahsedebiliyor olmak için insanın utanmasının olmaması gerekir.

  • ekşi sözlük dertleşecek insan veritabanı

    başlığın ekşi sözlük acil kadın arayan yazarlar olarak değişmesi lazım.

  • nusret'in araplara özel altın kaplama hamburgeri

    ben arapların parasını aldığı için saçma şekilde para saçmak isteyen görgüsüzleri silkelemesine seviniyorum.sadwce merak ettiğim bu yenilen altının bünyeye zararlı olup olmadığı. çünkü zararlı değilse üzülürüm.