beyninievdeunutanadam4
profili

  • deli sayısının eskisi kadar çok olmaması

    annem anlatmıştı.

    köyün bir "delisi" varmış. muhtemelen aklınızda canlandığının aksine kadınmış kendisi. kendinden başka kimseye zararı olmayan kendi halinde bir deliymiş.

    annem ilkokula giderken okulun bahçesinden dışarıda bir adamın bu deliyi çekiştirerek bir yere götürdüğünü görmüş. ikisini okulun arka tarafında kalan ağaçlığa kadar takip etmiş. olayın sonunu annemin ağzından aktarayım: "çocuk aklımla ne olduğunu tam olarak anlayamadım, babam niye takip ettin diye kızarsa diye, korkumdan ona da söylemedim. tam olarak ne olduğunu ancak büyünce fark edebildim. adam kadını ağaçlığa götürüp orada ona tecavüz etmişti."

    bu sadece bir olay, kim bilir bu "deliler" sokaklarda daha neler neler yaşamışlardır. o sebeple varsın sokakta artık olmasınlar, özgür olmasınlar. yerleri sokak da değil zaten, hele de türkiye gibi bir yerde.

  • öss derecesi zekayı göstermez diyen tip

    haklı olan tip. üniversite sınavı zekayı göstermez, ama geri zekalılığı gösterir. derece yapan öğrenci zeki olmayabilir, fakat barajı geçemeyen öğrenci muhtemelen geri zekalıdır.

  • ilini tanımayan ilçeler

    antakya ve iskenderun. bu iki ilçe de hatay'ı tanımaz. buralı olan kişilere nereli olduğu sorulduğu zaman direkt ilçenin adını söylerler ve buraların halkı anlam veremediğim şekilde sürekli rekabet halindedir.

  • yavru köpeğin kafasını kesip annesinin önüne atmak

    bunu yapan orospu çocuğu muhtemelen hiçbir ceza almayacaktır.

    köpeğini öldüren adamı 17 yerinden bıçaklayan adama bir kez daha hak verdim. devlet adalet sağlamayınca, başka çare kalmıyor zira.