laminantparke4
profili

  • abdullah gül'ün çatı adaylığı pompalaması

    twitter'da 1 2 3 tekrar tekrar ısıtılıp muhalefetin gündemine getirilen içi boş iddia. benim için abdullah gül ile rte arasında hiçbir fark yoktur. ayrıca bir siyasal islamcının karşısına rakip olarak başka bir siyasal islamcı koymak nedir ya, dükkanının bodrumunda horoz dövüştüren esnaf lokantası mıyız biz amk..

    gözünü seveyim kılışdar, adalet yürüyüşünden beri süreci çok iyi yönettin, müthiş hamleler yaptın, iyice köşeye sıkıştırdın, her verdiğin demeçle kuduruyorlar, allah aşkına son dakikada bi hata yapma. lütfen.

  • eylül 2021'de erken seçim olacağı iddiası

    erken seçim bence de olsun ama o kadar da erken olmasın. bu insansı primatların iyice ayılması için bir miktar daha zaman lazım. şöyle seneye haziran olsa tadından yenmez.

  • 9 mayıs 2021 soylu'nun komik tweeti

    hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

    bunların artık şirazesi kaymış belli. ulan daha 1 sene öncesine kadar el ele kol kola geziyordunuz, şimdi mi mafya oldu? yeni anayasa için kolları sıvıyordunuz lan bu adamla?! kafayı yedirtecekler bana en sonunda yemin ediyorum. beni bu simülasyondan alın, ben akli dengemi koruyamayacak haldeyim artık gerçekten.

    bir de kırmızı bülten falan diyor. ulan siz değil misiniz kırmızı bültenle aranan bir teröristi* devlet televizyonuna çıkarıp, kendi kitlesine "seçimi boykot edin" dedirten? yarın öbür gün bu "kırmızı bülten talep ettiğiniz adam"ı yine devlet televizyonuna çıkarmayacağınızın garantisini kim verebilir?

    bıktık artık sizden ya, tahminen ne zaman sırtımızdan inersiniz acaba?

  • eşekherif

    digiturk adlı soyguncu, tekelci, kan emici zihniyete karşı dimdik duran çevirmen. bu şerefsizler istiyor ki insanlar maksimum derecede mutsuz olsun. dizi izlemek yok, futbol yasak.. ha bunları izlemek istiyorsan elini cebine atacaksın. paran mi yok? geber, umrumda değil. söyledikleri resmen bu. satın aldın diyelim bir futbol paketi. ikide bir reklam, tanıtım.. ulan paranla rezil olmanın adı resmen. reklam izlemek için mi satın aldım ben bunu aq.

    neyse diyeceğim odur ki bu arkadaşa destek verilmesi gereklidir.

    edit: ayrıca buradan "ama korsan çok ayıp bişee" diye çemkirenlere de iki çift lafım var. ulan zaten bu diziyi oynayan, çeken, yayınlayan, kameranın köşesinden görünen figüranından, starbucks kahve bardağına kadar hepsi zilyoner olmuş durumda. bu adamlar senden benden alacakları para ile daha fazla zengin olmazlar ama o para zaten fakir olan seni beni daha da fakirleştirir. ha sen diyorsan o para bana koymaz kardeş, buyur bas parayı izle. lafım yok. ama bizim torrentimize eşekherifimize karışma.