elnino5434
profili

  • a4 denince akla gelenler

    çizgisiz beyaz kağıt.

  • mustafa cengiz

    lan gerizekalı mısınız adam cok basit birşey söylüyor; "fb seyircisiz maça kural dışı seyirci alma konusundan sevk edilse daha ağır ceza alacaklardı, kötü tezahürattan sevk ettiler. 72 bin tl ceza aldılar saka gibi." diyor bu söylediğinde yanlış olan birsey var mı?

    2 bin kişi yoktu abartıyorsunuz diyorlar, kardeşim izin verilen kişi sayısı 150 değil mi? orada 150den fazla kişi alındığı bariz değil mi? ister 200 kişi olsun ister 2000 kişi, sonucta izin verilenin dısına cıkılmamış mı? bu konuda hesap sormak ağlamak mı oluyor?

    gözlemci rapora yazmamıs falan diye savunanlar da var, raporda olmayan birseyden ceza verilemez deniyor. mustafa cengiz de doğal olarak gs soyunma odasında gözlemci mi vardı hakem mi vardı, rapora da islenmedi neye dayanarak arda turan sevk edildi ceza verildi diyor?

    edit: hala ısrarla tffnin izniyle o seyircilerin alındığını söyleyenler var. tff baskanı sayın nihat özdemir kendi ağzıyla izin verilen 150 kisi demedi mi? siz sayın nihat özdemir hazretlerine yalancı mı demek istiyorsunuz*

  • bir masada 4. olsan diğer 3 kişi kim olmalı

    tamam da niye 4. ben oluyormuşum, birinci benim diğerleri de 2.-3.-4. olsun*

  • fatih terim

    mantığa bak aq mustafa denizli iranda takım çalıştırdığı icin, senol güneş korede takım çalıştırdığı için cesur sayılıyor ama milanda-fiorentinada çalışan fatih terim cesur değil öyle mi? sanki avrupa kulüpleri denizli ile şenol'un kapısında yatıyorlardı da onlar cesur davranıp risk alarak koreye-irana gittiler.

    guardiola'nın çalıştırdığı en düşük takım barcelona b takımı, bu guardiola'nın korkak olduğunu mu gösterir? bayern-city gibi takımlar teklif yaparken orta sıra avrupa takımlarına gidip challange mi yapmalıydı?

    fatih terim 1 temmuz 1987de ankaragücü ile başladığı teknik direktörlük kariyerinde 25 şubat 2001de fiorentinadan ayrılana kadar hic ara vermeden çalışmıştır. 5 aylık aradan sonra milana geçip, oradan ayrıldıktan 6 ay arada sonra gs'ye dönmüş.

    çalışmadan en uzun gecirdiği süre 2009-2011 arası 22 ay. burda da dinlenme falan derken gs'den 3. dönem icin teklif almış ve gitmiş. yani 3-5 sene takımsız kalıp türkiye veya gsyi beklese risk almamıs diyebiliriz ama tabiri caizse adamın risk almaya vakti de kalmamıs ihtiyacı da yokmus.