i do what i want10
profili

  • 9 ekim 2022 euro 2024 elemeleri kura çekimi

    dördüncü torbadan gireceğimiz kura çekimi. lüksemburg ve faroe adaları gibi son oynadığımız iki maçta bir puan aldığımız dünya devleri ile aynı torbadayız. bunlarla eşleşemiyor olmamız bizim açımızdan ciddi avantaj.

    son kuralarda israil, ermenistan, güney kıbrıs gibi ülkelerle hiç eşleşmedik. bunların üçüyle de eşleşeceğimiz fantastik bir grup istiyorum. grup tahminim şöyle: belçika - israil - ermenistan - türkiye - güney kıbrıs

  • jorge jesus

    camiamıza hayırlı olsun. kendisi a sınıfın bir tık altı bir teknik adam. türkiye'ye a sınıfı bir teknik adamı astronomik paralarla getirmek dahi zor olduğundan jorge çok iyi bir tercihtir. ben vitor'un fenerbahçe için güzel bir yapılanmanın mimarı olabileceğini düşünmüştüm. jorge, vitor'a göre daha sonuç odaklı, format konusunda daha esnek ve daha göze hoş gelen futbol oynatan bir hoca. çalıştırdığı takımları sürekli 2 puan ortalamasının üzerine çıkarmış ve maç başına yüksek gol ortalamaları yakalamış. tek eksisi karakter olarak ters bir adam olabiliyor. burada basınla vs. sorun yaşayabilir. ancak fenerbahçemize çok güzel bir sezon geçirtebilecek bir teknik direktör olduğuna şüphe yok.

  • 22 mayıs 2022 imoco volley vakıfbank maçı

    türk voleybolu ve türk basketbolu avrupa'nın zirvesinde. buralara yapılan yatırım futbolun yanında devede kulak kalır. o sebeple bütçe muhabbeti vs. yapılmasın. vakıfbank türk sporunun en büyük markası durumunda. olayı daha da güzelleştiren şey birçok türk milli takımı oyuncusunun da bu başarıda pay sahibi olması. büyük tebrikler.

  • ruşen çakır

    ülkenin mülteci politikasına karşı çıkan insanlara "kötü insan" diyen gazeteci. ben buna saygı duymuyorum. bunun bağımsız gazetecilikle, özgür düşünceyle bir alakası yok. ırkçı değilim, ayrımcı değilim, kötü insan da değilim. ülkemde kontrolsüz bir biçimde yaşayan, üreyen, ne idüğü belirsiz milyonlarca yabancı görmek istemiyorum. türkiye'nin demografik yapısı bozuluyor ve bunu istemiyorum. o insanların hangi milletten, ırktan, halktan olduğunun bir önemi yok. madem böyle bir sorun var, tüm "insan seven" dünya devletleri bu sorunu belirli sayıda yabancıyı ülkelerine alarak ortaklaşa çözsünler. artık türk vatandaşlarının bu yükü sırtlanacak hali kalmadı ruşen bey.

  • euro 2020 şampiyonluk tahminleri

    turnuva ağacını bilmeden yorum yapılan başlık. belçika - italya finali denmiş örneğin ama bu takımlar yolda çeyrek finalde karşılaşabiliyorlar finalde karşılaşma şansları yok. ben fransa - ingiltere finali olacağını ve fransa'nın kupayı alacağını düşünüyorum.

  • ömer üründül

    futbol yorumculuğunu hobi olarak yapan, içten bir adam. en azından hamaset yapmıyor, kendince güzel güzel yorumluyor. ben memnunum kendisinden umarım maç yorumlarına devam eder.

  • 2021 eurovision şarkı yarışması

    bu torpilli isveç'ten bıktık be kardeşim dediğim yarışma. şarkıları kötü olduğu gibi şarkıcının sahnede birçok kez detone olmasına rağmen yine finaldeler. hırvatistan ve irlanda'ya yazık oldu.

  • en güzel bira

    benim için cevabı tartışmasız olarak weihenstephaner olandır.

  • her planı birer fotoğraf karesi olan filmler

    (bkz: the grand budapest hotel)

    başlığın sözlükteki karşılığı wes anderson'un bu muhteşem filmidir.

  • avengers endgame

    ---spoiler---
    son savaş başlarken captain america "avengers" diye bağırdıktan sonra "assemble" demesini bekliyordum ve istiyordum.

    tüyler diken diken oldu be.
    ---spoiler---