net olmak lazim3
profili

  • erkek yazarlardan kadın yazarlara sorular

    soru
    hal hal bileğinizi rahatsız etmiyor mu?

    16.09.2019 23:38ozanozc

    - etmiyor

    soru
    aydınlık neyiniz oluyor sizin?.."

    16.09.2019 23:45halil bereket

    - bilmiyorum.

    soru

    istisnalar kaideyi bozmamakla birlikte dışarıdan güçlü görünen kadınların iç dünyasının neden çok karışık ve kırılgan olduğunu sormak istediğim anketimsi.

    edit: bu kadar çok dönüş beklemiyordum, cevaplayan suser’lara teşekkürler.

    olayın özeti: keşke hayat bu kadar zor olmasaydı.

    17.09.2019 00:03 ~ 09:12 neden ben

    - evet hepimiz iç dünyamızda kırılganız. en ufak bir sözünüzü günlerce düşünüp üzülebiliriz aslında...

    soru

    libidonuzun en yükseğe çıktığı 2 an / dönem nedir ?

    1

    17.09.2019 00:05hakiki kanzuk

    - pas.

    soru

    iç çamşırın dantelli mi?

    1

    17.09.2019 00:05sonofgods

    her zaman dantelli giyilmez. hijyenik ve rahatlık gibi sebeplerden ötürü. bir hayal dünyasında yaşıyorsunuz anlamak mümkün değil.

    soru

    üstteki iç çamaşırın dantelli mi sorusunu soran arkadaşa gerçekten cevap verenleriniz var mı ?*

    17

    17.09.2019 00:06sosyalsabotaj

    var. cevap vermek çok zor olmadı.

    soru

    sizce gece gökyüzüne baktığımızda, insanlık olarak hala kendimizi çok önemli olarak görebilir miyiz?

    1

    17.09.2019 00:07 ~ 00:11 diabolic wizard

    bence görmemeliyiz. evrendeki parazitlerin içinde kesinlikle başı çekeriz insan ırkı olarak.

    soru

    fb mi?
    fwb mi?
    ons mi?
    neden ?

    1

    17.09.2019 00:13munaba

    soruyu anlamadım. araştıracak kadar ilgimi çekmedi.

    soru

    ortamda ki sizden daha güzel bi kız sizi rahatsız ediyor mu? neden?

    - her zaman etmiyor. ekstra çaba sarf ettiğin zaman belki edebilir. çünkü çabanın karşılığında en güzel sen olmak istiyorsun.

    soru

    sevgilinizin veya eşinizin erkek arkadaşları ile buluşması sizi neden rahatsız ediyor, ve o buluşmada neden onu telefonla sürekli taciz edip kaliteli vakit geçirmesine müsade etmiyorsunuz?

    - ben bunu asla asla yapmıyorum. hatta beni ararsa veya mesaj atarsa; beni merak etme ben zaten bişeyler izliyorum ya da spora gideceğim gibi şeyler söyleyerek aksine destekliyorum. o an canım istiyorsa ben de arkadaşlarımla görüşüyorum. ama görüşmüyorsam ve yalnızsam da o görüşüyor diye ona hayatı zindan etmeme gerek yok. çünkü çiftiz diye bütün vaktini bana ayırmak zorunda değil. gerektiği kadar bana vakit ayırıyor. ihtiyacım olduğunda benim yanımda oluyor. yeterli ilgiyi gösteriyor arıyor soruyor. dahasını istemek aptallık olur. ona muhtaç olduğum için değil onu sevdiğim için onunla birlikteyim.
    ayrıca ben onun eşiyim annesi değilim. koskoca adama onu yapma buraya gitme diyecek değilim. bu yaşına kadar edindiği arkadaşlarına** karşı gelecek, onlarla görüşmesine müsaade etmeyecek değilim. bu bana hiçbir şey kazandırmaz. eşimi de arkadaşlarının önünde küçük düşürdüğüm için haneme eksi puan yazılır. eşim eve geldiğinde yalnız kalmaya devam ederim üstüne trip yerim. onu da kendimi de mutsuz ederim. bunu da hiç istemem. bence de yapılan çok yanlış ve gereksiz. sebebi gereksiz kıskançlık. kocam/ sevgilim var sürekli benimle olmalı psikolojisi. ve buldumculuk biraz da...

    ** şimdi görüşülen arkadaşın kötü biri olmadığını varsayıyorum. örneğin kötü alışkanlıkları olan veya beraber çapkınlık yapma amaçlı eşimle takılan biri değilse. çok şükür böyle arkadaşları yok. aklı başında bi adamla birlikte olmanın güzellikleri bunlar..

    soru

    idial kiloda olsanız bile neden hala diyet yapıyorsunuz, “diyetteyim” demek bir farklılık mı?

    2

    17.09.2019 00:23siyah pantolon

    - diyetteyim demek açıkçası beni üzüyor. ideal kilodayken de sanki hala vermem gerekiyormuş gibi geliyordu o yüzden evet diyetteydim. ideal kiloda değilken anlıyorsun o zamanlar boş yere diyet yaptığını. kendimize asla objektif bakamıyoruz hep fazlamız var gibi geliyor.

    soru

    gerçekten o kadar ayakkabınız var mı

    1

    17.09.2019 00:27zaman makinisti

    - kadın kıyafetlerinin erkeklere göre çok daha farklı çeşitleri var. haliyle çeşit çeşit ayakkabı gerekiyor. az ayakkabısı olan kadının bile 10 çift filan ayakkabısı vardır.

    soru

    neden sosyal medyada özgüvenliyken, dışarıda yüz yüzeyken özgüveninizi kaybedip sessizleşiyorsunuz?

    3

    17.09.2019 00:32sadistfilozof

    - fotoğraf atarken karşındaki kitleyi görmüyorsun. sana ne gözle baktıklarını nasıl yargılayacaklarını bilmiyorsun. sadece paylaşıyorsun. aynı şey tweet atarken de geçerli. ama gerçek hayatta öyle değil. birebir karşındakinin tepkilerini görüyorsun.öte yandan buradaki soru ilk buluşma içinse eğer, belki de sizi beğenmediği için sessiz kalmayı tercih ediyordur karşınızdaki kız.. çünkü beğendiysek çenemiz açılıyor.

    soru
    barda, tek başına, hoşunuza giden sap, nasıl davranırsa dikkatinizi olumlu yönde çeker ve gider konuşursunuz?

    1

    17.09.2019 00:33bullant

    doğal davranırsa sorun çıkmaz bence. beğendiysek bitmiştir. biz devamını getiririz o muhabbetin. siz ilk adımı atın tamamdır. bi meraba deyin halini hatrını sorun gerisi gelir. fark ettiyseniz kızlar pek de pasif değiller. size gelsin istiyorsanız yalnız durmaya devam edin. yanınızda başkaları varken gelmek zor olacaktır. abartılı hareketlerden kaçın. bi gülümseme bi kadeh kaldırma hareketi yeterli. davet eder gibi yani..

    soru

    alıştıra alıştıra aldatın. hemen olunca bünye kaldırmıyor. (bkz: bana ferrari alsana berkcan)

    1

    17.09.2019 00:40arrivedercii

    - aldatanlar birbirini bulsun masumların canı yanmasın!

    soru
    rahatsız olduğun bir takıntın var mı?

    1

    17.09.2019 00:40huguk

    - tırnak yiyorum. yanındaki deriyi de koparıyorum.

    soru

    erkeğin ilk neresine bakıyorsunuz.. cidden merak ediyorum

    1

    17.09.2019 00:51adam1923

    - uzaktan bi silüet, yakından yüz hatları ve gözleri tabi ki. sanılanın aksine poponuza filan bakmıyoruz..

  • hiç kitap okumayanlara önerilecek ilk kitap

    en beğenilen entrylere baktım da millet beğendiği orta-ince kitabı yazmış. hayvan çiftliği (george orwell), satranç (stefan zweig) filan yazmış. başıma bir iş gelmeyecekse bence bunlar kesinlikle olmaz. içinde bir çok hikayeler/anılar/mektuplar bulunan kitaplar olabilir. böylece istendiğinde ara verebileceğini bilir ve eeeh sıkıldım deyip, okumaktan pes etmez insan. benim kolay okunabilen kitap kategorimde kesinlikle günlük tipinde kitaplar var. buna ek olarak şunu söyleyebilirim ki; seçilen kitap da herkesin kendi zevkine ve kendi ilgi alanına göre bir konuda yazılmış olmalı. pek okumayan bir insana kitap önermekten ziyade okuyabileceği kitabı seçmeyi öğretmek gerekir.

  • işe yarar android uygulamaları

    non stop yt : başka uygulamalar açıkken arka planda youtube'dan video oynatıyor. ekran kilitliyken de devam ediyor. pop up değil. ücretsiz. videolar donma yapmıyor. diyeceklerim bu kadar.