jeremy the talkative4
profili

  • mesut özil

    fenerli olarak haberin yalan olduğuna eminim. zaten gelmesin de. çok gördük bu fanatik fenerlileri, galatasaraylıları, öz evlatları. bir bakmışsın sakatım deyip acunla yat turları, o ses türkiyelere katılmış. gidin 18 20 yaşında yabancı futbolcular alın. hem zaten o mevkiide pelkas, sosa, mert hakan var. daha ne yatırım yapıyorsun ki orta sahaya? onları almasaydın madem.

    edit: yazdıklarımdan pelkas ve sosa mesut'tan iyi anlamı çıkarıp, "gelsin kaç paraysa yeter ki gelsin." diyen tayfayla aynı görüşte olmamak gurur verici zaten. 2 milyon eurolara falan gelmeyecek bu adam farkındasınızdır umarım. vallahi akıllanmaz bunlar aq. falcaolar, van persieler yetmiyor bunlara.

  • 30 ağustos 2019 kayserispor galatasaray maçı

    fenerliyim. dışarıda skora baktım 2-2. kayseri 3 kırmızı ve 1 aleyhte penaltı. dedim bu lig bitmiş. herif gol atanı oyundan çıkarmış bir de utanmadan 8 dakika uzatma verip 9.dakikada gol vermiş. ana avrat sövüp geldim eve.. özeti izledim. ulan hakemin her kararı doğru neredeyse. galatasaray hak etmiş 3 puanı, helali hoş olsun. ama asıl soru şu: 8 kişi kayseriyi son saniye golüyle ve penaltıyla yeniyorsan bu haftadan sonraki maçları nasıl kazanacaksın? 3 puanı kayserili futbolcular yaptıkları mallıklarla hediye etti bu hafta. onu bile zar zor kazanırken sağlam anadolu takımlarına karşı ne yapacaksın? bence yönetimin ve teknik ekibin bu maçı mağlup olmuş gibi yorumlayıp gerekli tedbirleri alması lazım.
    bir de kardeşim artık alın şu falcao'yu. bezdim artık her okuduğum haberde şu adamın sıfatını görmekten.

  • 4 pitbull tarafından parçalanarak öldürülen adam

    nesli tükenmesi gereken bir cins olan pitbullar tarafından gerçekleştirilen eylem. hayvan sevgisi bir yere kadar. bu hayvanlar doğada özgür yaşamıyor. sokakta, parkta, bahçede serbestçe dolaştırılıyorlar. besleyenlerle birlikte imha edilseler keşke.

  • 250 bin dolar yatırım ile tc vatandaşı ol reklamı

    bu kampanya tutar mı bilmem ama 250 bin dolara tc vatandaşlığından feragat et deseler ülkenin nüfusu yarıya düşer.